Branches

Breed inzetbaar, vele mogelijkheden

Brincr heeft diverse modules en veel mogelijkheden om alles naar wens in te richten. Daarom is onze software geschikt voor vrijwel elke groothandelsbranche. Van technische groothandel tot kledinggroothandel. Van bioproducent tot pharmaceutische leverancier.

Technische groothandels

Voor groothandels met een assortiment van technische producten, artikelen, materialen, onderdelen en oplossingen. Brincr biedt je inzicht in het verkopen, inkopen en beheer van producten.

Meer informatie
technische groothandels Brincr

AGF / Vers groothandels

Vlotte levering, actuele (dag)prijzen en prijsafspraken van dagverse producten. Dat zijn kenmerken van jouw groothandel. Brincr biedt de juiste oplossing om de dagelijkse orderstroom te reguleren.

Meer informatie

Non-food groothandels

Van paperclip tot witgoed. Jouw groothandel heeft de meest uiteenlopende producten. De software van Brincr is zo in te regelen dat jij altijd overzicht houdt. Op je orders, voorraad en facturen.

Meer informatie
nonfood groothandel brincr

Voedingsmiddelen groothandels

De kern van je groothandel bestaat uit een assortiment van voedingsmiddelen. Ingekocht op de veiling of bij je leverancier. Brincr zorgt voor overzicht en helpt je zo om tijdig te leveren. Bovendien heb je altijd inzicht in THT en batch informatie van je orders.

Meer informatie
Voedingsmiddelen voor de groothandel

De complete oplossing voor jouw orderproces

Industriële groothandels

Jij hebt een groothandel in hoogwaardige producten waarbij voorraad, productspecificaties en samenstelling centraal staan. Wij creëren met de Brincr-software de juiste workflow. Van voorraadbeheer tot facturatie.

Meer informatie

Fashion groothandels

Jouw groothandel heeft een flink assortiment van kleding, schoenen of mode-gerelateerde accessoires. Brincr geeft je realtime inzicht in het hele proces. En zorgt dat het werken met bijvoorbeeld kleuren en maten simpel wordt.

Meer informatie

Groothandel voor webshops

Verkoop jij met je groothandel aan webshops, of ben je bijvoorbeeld dropship leverancier? Dan wil je snel kunnen reageren op vragen van je klant. Online inzicht en overzicht dus. En dat is wat je krijgt met Brincr. Onze software ondersteunt jouw groothandel in het complete proces van bestelling tot facturatie.

Meer informatie
webshops voor groothandel

Overige branches

Veel groothandels zijn niet in één hokje te plaatsen. Maar eigenlijk geldt voor elk handelsbedrijf dat er inkoop- en verkooptransacties zijn. Brincr vereenvoudigt jouw dagelijkse processen. En geeft realtime inzage in omzet, voorraden, debiteuren en producten.

Meer informatie