Breed inzetbaar, vele mogelijkheden

Brincr heeft diverse modules en bij het inrichten is veel mogelijk. Daarom is de software toe te passen in vrijwel elke groothandelsbranche. Van technische groothandel tot kledinggroothandel. Van bioproducent tot pharmaceutische leverancier.

Imac Brincr
Inkoopbeheer

Inzicht en overzicht in je orderproces.

Optimale bedrijfsprocessen met Brincr bedrijfssoftware. Als groothandelsbedrijf streef je ernaar om alle onderdelen van het bedrijfsproces vlekkeloos te laten verlopen. Je wilt efficiënt en effectief werken. Succesvol zijn en slim meedenken met je klanten. En daar kun je best een beetje hulp bij gebruiken. Brincr is je geautomatiseerde steun en toeverlaat als het gaat om procesoptimalisatie.

Orders

Binnen Brincr volg je automatisch het hele traject van offerte tot factuur, op ieder device. Lopende offertes, verkooporders, inkooporders, backorders en bijbehorende factuurstromen; het hele proces van orderverwerking 100% inzichtelijk, 24/7. Met statusoverzichten, statusupdates en naar wens instelbare notificaties. Jij bepaalt wat je wilt weten en wanneer. Met de Brincr cloudoplossing ben je compleet in control.

Dropship orders

Wil jij al je dropshipping leveringen heel eenvoudig administratief verwerken? Geen probleem: Brincr heeft daar een speciale module voor.

Je stuurt de inkooporder samen met de aflevergegevens van de klant naar je leverancier. Daar kunnen ze de order direct afsturen naar de klant. De dropshipping order is gekoppeld aan de inkooporder. Deze wordt opgenomen als aparte orderstroom. Hoe simpel en overzichtelijk wil je het hebben?

Meer informatie
Dropship Brincr

CMR-Vrachtbrieven

Werk je met internationaal vervoer over de weg? Dan is een CMR vrachtbrief noodzakelijk, op grond van het CMR verdrag.

Brincr biedt de optie om heel eenvoudig transporteurs (logistieke dienstverleners) in te voeren. De ordergegevens worden dan gecombineerd met de data van de klant en de transporteur. Het PDF-sjabloon komt helemaal overeen met de layout van de CMR vrachtbrief. Dus een druk op de knop en printen maar!

Meer informatie

Backorders

Met Brincr heb je stevig grip op het hele proces. Met notificaties, statusupdates en overzichten. Heel belangrijk, ook voor je backorders.

En bij de voorraden houdt de software rekening met artikelen die zijn gereserveerd voor (back)orders en verwerkt in offertes. Zo heb je altijd realtime inzicht!

brincr backorders

De complete oplossing voor jouw orderproces

Voorraadbeheer

Je voorraad inzichtelijk over alle kanalen

Heb je verschillende webshops? Of veel handmatige orders naast online bestellingen. Bij Brincr komt het allemaal samen. Eén orderflow, één artikelbestand, één factuurproces en natuurlijk één voorraadbeheer.

THT Batching

Natuurlijk hou jij graag alle controle over producten met een THT datum en/of een batchnummer. Dat kan met de module THT / Batching van Brincr.

Daarmee kun je het inkoop- en verkoop lot/batch traceren waaruit de THT goederen geleverd zijn. Heel eenvoudig.

Meer informatie
THT batching

Productie management

Produceer je zelf artikelen? Dan weet je hoe belangrijk het is om overzicht te houden. Over de productie en de voorraad. Het juiste inzicht maakt het veel eenvoudiger om te plannen, zodat de capaciteit optimaal benut wordt.

De software van Brincr heeft de juiste mogelijkheden voor productie management.

Meer informatie

Meerdere magazijnen

Veel (groot)handelsbedrijven hebben hun handen al vol aan het voorraadbeheer met één magazijn. Heb jij meerdere magazijnen? Dan weet je wel dat dat helemáál een uitdaging is.

Gebruikmaken van verschillende magazijnen kan veel voordelen hebben. En dankzij Brincr is het ook helemaal niet nodig om je te laten afschrikken door complexer beheer en extra administratie.

Meer informatie

Webshop koppeling

Weborders komen automatisch binnen in Brincr. Je behoudt het overzicht en dubbele invoer is verleden tijd. De voorraad wordt altijd bijgewerkt en orders foutloos verwerkt. Dat levert je geld en tijd op. Direct!

Onze software heeft een integratie met ruim 35 van de meest gebruikte e-commerce platforms.

Meer informatie

Probleemloos werken met de koppeling van Brincr

Verkoopbeheer

Manage al je orders vanuit één dashboard

Binnen Brincr volg je automatisch het hele traject van offerte tot factuur. Lopende offertes, verkooporders, inkooporders, backorders en bijbehorende factuurstromen; het hele proces van orderverwerking 100% inzichtelijk, 24/7.

Offertes

Jouw offertes kun je heel eenvoudig maken en eventueel digitaal laten tekenen voor akkoord. Opslag van de bijbehorende documenten, afbeeldingen en overige bestanden in je eigen vertrouwde Google Drive via Brincr is ook mogelijk.

Alles wordt verwerkt in één geïntegreerd systeem. Dus altijd in samenhang met orders, backorders, facturen en nog veel meer. De aangeboden artikelen kunnen al inzichtelijk worden gemaakt in het voorraadoverzicht.

offerte Brincr

Prijsgroepen

Werk je al met prijsgroepen om kortingen toe te voegen, bijvoorbeeld voor specifieke artikelen?

Of misschien is die vorm van kortingbeheer altijd al een wens geweest. Dan kan het vanaf nu, heel simpel. In Brincr kun je onbeperkt prijsgroepen aanmaken.

B2B bestelportal

Dankzij Brincr kunnen jouw zakelijke klanten in een eigen omgeving bestellingen plaatsen, bestelhistorie terugzien, facturen downloaden etc.  In een veilige online omgeving. 24/7 en vanaf iedere plek, ook met een tablet of mobiel.

Jij hebt in de B2B bestelportal ook de mogelijkheid om per relatie het assortiment en de prijzen te bepalen. De klant kan daarin zelf bijvoorbeeld weer favorietenlijsten aanmaken.

Meer informatie

Mollie betalingen

Heb je genoeg van die betalingsherinneringen? Al dat bellen en mailen om een factuur voldaan te krijgen?

In Brincr is het mogelijk om een Mollie-betaallink toe te voegen aan de factuur. Zo kan je klant direct online en veilig overmaken. Snel, simpel en foutloos. De gemiddelde betalingstermijn is drie keer korter dan bij facturen zonder zo’n link.
(Onderzoek van MKB belangen en Stuurjerekening.nl)

Dagprijzen

Wordt in jouw branche gewerkt met dagprijzen? Dan heb je als groothandel extra voordeel wanneer je Brincr gebruikt.

Onze software is in staat om de laatst ingevoerde verkoopprijzen te onthouden.

Rapportages

Inzicht en overzicht, altijd en overal

Managementinformatie en bedrijfsrapportages? Met behulp van Brincr heb je binnen no-time de juiste overzichten en statistieken.

Brincr zorgt dat alles wat je nodig hebt, wordt vastgelegd in rapportages. Overzichten en statistieken zijn in realtime te verzamelen en te presenteren. Zo blijf jij in control.

Statistieken

Brincr heeft ongekende mogelijkheden. Onder meer voor uitgebreide verkoopstatistieken inclusief margeberekening.

statistieken Brincr

Exports

Vanuit Brincr is het heel eenvoudig om rapporten te exporteren naar Excel. Zo kun je ze nog verder bewerken, als je dat wilt.

Koppeling boekhoudpakket

Dankzij de slimme koppeling is je boekhouding altijd up-to-date

Een bedrijfsproces dat van A tot Z vlekkeloos verloopt. Dat wil jij toch ook met je groothandel? Door Brincr te koppelen, blijft je boekhouding altijd up-to-date en is dubbele invoer niet meer nodig. Het boeken van verkooporders is heel simpel. Jij (of je boekhouder) hoeft geen tijd meer te besteden aan handmatige invoer en alle betalingen worden gesynchroniseerd.

Dankzij de vloeiende koppeling sluit Brincr naadloos aan en gaat verder waar jouw boekhoudsoftware stopt. Orders, voorraad en boekhouding beheren in één online oplossing. Dat is pas efficiënt en effectief werken!