B2B webportal

Vanaf €45 per maand heb je met Brincr al een complete oplossing met een B2B webshop voor jouw groothandel! Inclusief orderverwerking, voorraadbeheer, klantbeheer, inkoop, facturatie en nog veel meer modules.

Tevreden klanten door online samenwerking

Dankzij Brincr kunnen jouw zakelijke klanten in een eigen omgeving bestellingen plaatsen, bestelhistorie terugzien, facturen downloaden etc.  In een veilige online omgeving. 24/7 en vanaf iedere plek, ook met een tablet of mobiel.

Jij hebt in de B2B webshop ook de mogelijkheid om per relatie het assortiment en de prijzen te bepalen. De klant kan daarin zelf bijvoorbeeld weer favorietenlijsten aanmaken.

Doordat opdrachten, facturen en retouren op een centrale plek staan geregistreerd, bespaar je veel tijd.

Een B2B webportaal betekent dat je écht online samenwerkt met je relaties. Beide partijen hebben altijd en overal realtime inzicht. Onder meer in alle gegevens over voorraad, orders, backorders en facturen. Zaken als bestelhistorie en productinformatie zijn op elk moment te raadplegen.

Met een B2B webshop zorg je voor gemak en verhoogde klanttevredenheid.

Ieder ordergericht (groot)handelsbedrijf heeft behoefte aan inzicht, overzicht en grip. Brincr is de flexibele- en gebruiksvriendelijke online oplossing voor groothandelsbedrijven. Schaalbaar, compleet en betaalbaar. Onze pakketten inclusief B2B webshop beginnen al bij €45 per maand.

Brincr

Je kunt Brincr gratis proberen! 

Wil je zelf het gemak ervaren van één geïntegreerd systeem? Realtime inzicht hebben in orders en voorraad? Maak dan een account aan en je kunt twee weken lang gratis alle functionaliteiten proberen. Inclusief de B2B webshop.