Brincr voorraadbeheer

Een B2B bestelportaal betekent dat je écht online samenwerkt met je relaties.

Brincr betaalt zich terug.

B2B bestelportaal Brincr is de flexibele en gebruiksvriendelijke online oplossing.

Dankzij Brincr kunnen jouw zakelijke klanten in een eigen omgeving bestellingen plaatsen, bestelhistorie terugzien, facturen downloaden etc. In een veilige online omgeving. 24/7 en vanaf iedere plek, ook met een tablet of mobiel. Jij hebt in de B2B bestelportaal ook de mogelijkheid om per relatie het assortiment en de prijzen te bepalen. De klant kan daarin zelf bijvoorbeeld weer favorietenlijsten aanmaken. Doordat opdrachten, facturen en retouren op een centrale plek staan geregistreerd, bespaar je veel tijd.

B2B bestelportaal

Brincr biedt een complete oplossing inclusief een B2B bestelportaal voor jouw groothandel. Inclusief orderverwerking, voorraadbeheer, klantbeheer, inkoop, facturatie en nog veel meer modules. Er zijn verschillende pakketopties beschikbaar, afhankelijk van jouw specifieke behoeften.

B@B webportal Brincr

Tevreden gebruikers aan het woord. Die spreken voor zich.

“Gebruiksvriendelijke software. Ziet er duidelijk en overzichtelijk uit. En helemaal niet moelijk om mee te werken”

Het B2B bestelportaal van Brincr

✓ 24/7 toegang voor je klanten

✓ Prijzen gekoppeld aan je klanten

✓ Afrekenen via Mollie of bestellen op factuur

✓ Realtime orderstatus

✓ Bestelhistorie & facturen per klant inzichtelijk

B2B Brincr

Tevreden klanten door online samenwerking

Dankzij Brincr kunnen jouw zakelijke klanten in een eigen omgeving bestellingen plaatsen, bestelhistorie terugzien, facturen downloaden etc.  In een veilige online omgeving. 24/7 en vanaf iedere plek, ook met een tablet of mobiel.

Jij hebt in de B2B bestelportaal ook de mogelijkheid om per relatie het assortiment en de prijzen te bepalen. De klant kan daarin zelf bijvoorbeeld weer favorietenlijsten aanmaken.

Doordat opdrachten, facturen en retouren op een centrale plek staan geregistreerd, bespaar je veel tijd.

Een B2B bestelportaal betekent dat je écht online samenwerkt met je relaties. Beide partijen hebben altijd en overal realtime inzicht. Onder meer in alle gegevens over voorraad, orders, backorders en facturen. Zaken als bestelhistorie en productinformatie zijn op elk moment te raadplegen.

Met een B2B bestelportaal zorg je voor gemak en verhoogde klanttevredenheid.

Ieder ordergericht (groot)handelsbedrijf heeft behoefte aan inzicht, overzicht en grip. Brincr is de flexibele- en gebruiksvriendelijke online oplossing voor groothandelsbedrijven. Schaalbaar, compleet en betaalbaar.

Brincr

Je kunt Brincr gratis proberen! 

Wil je zelf het gemak ervaren van één geïntegreerd systeem? Realtime inzicht hebben in orders en voorraad? Maak dan een account aan en je kunt twee weken lang gratis alle functionaliteiten proberen. Inclusief de B2B bestelportaal.