Voorraadbeheer

Heb jij de automatisering van het voorraadbeheer in je (groot)handelsbedrijf al op orde? En zo ja, haal je er dan wel alles uit? Vaak zit het probleem in gebrek aan tijd of te weinig kennis van de software. Maar veel ondernemers hebben ook onvoldoende zicht op de voordelen van een goed voorraadsysteem. En denken bovendien dat daar flinke kosten bij komen kijken, waar ze tegenop zien.

Investeren in je voorraadbeheer loont!

Maar investeren in voorraadbeheer loont. Echt! Het heeft veel voordelen als je grip hebt op je voorraden:

  • Overzicht betekent dat je zorgt voor voldoende voorraad. Dus geen nee verkopen. Dus hogere omzet.
  • Kostenbesparing. Problemen oplossen omdat een artikel toch uit voorraad is, kost tijd en geld.
  • Als je altijd en overal inzicht hebt in het voorraadniveau kun je dat structureel verlagen. En dat levert direct geld op, doordat er minder beslag wordt gelegd op jouw financiële middelen. Zo komt er meer geld beschikbaar om rendement mee te behalen, of de financieringslasten nemen af.
  • Je haalt het maximale uit incourante voorraden. De waarde hiervan neemt snel af. Belangrijk dus om ze tijdig te signaleren zodat je actie kunt ondernemen.

Met de groothandelsoftware van Brincr krijg je inzicht. In de stand van de voorraad, in artikelen die zijn gereserveerd in orders en backorders. Maar ook al in artikelen die zijn verwerkt in offertes.

Kijk ook eens naar onze extra mogelijkheden zoals productie management, meerdere magazijnen, traceability met THT- en batchregistratie en meerdere verkoopkanalen.

En de kosten dan? Die vallen reuze mee. Brincr heeft vanaf €45 per maand al een complete oplossing. Naast voorraadbeheer biedt deze ook orderverwerking, klantbeheer, B2B webshop, inkoop, facturatie en nog veel meer modules.

Brincr

Je kunt Brincr gratis proberen! 

Wil je zelf de voordelen ervaren van onze totaaloplossing voor groothandelsbedrijven? Maak een account aan en je kunt twee weken lang gratis alle functionaliteiten proberen. Inclusief het voorraadbeheer natuurlijk.