Brincr voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Heb jij de voorraad op orde? En zo ja, haal je er dan wel alles uit? Brincr betaalt zich terug.

Voorraadbeheer. Met Brincr heb je grip, overzicht en inzicht

Met de software van Brincr krijg je inzicht in de stand van de voorraad, in artikelen die zijn gereserveerd in orders en backorders. Maar ook al in artikelen die zijn verwerkt in offertes.En de investering? Dat valt reuze mee. Brincr biedt een complete oplossing voor jouw groothandel. Naast voorraadbeheer biedt Brincr ook orderverwerking, klantbeheer, B2B bestelportal, inkoop, facturatie en nog veel meer modules en functies. Er zijn verschillende pakketopties beschikbaar, afhankelijk van jouw specifieke behoeften.

Voorraadbeheer is én blijft een van de lastigste opgave van een handelsbedrijf. Brincr biedt jou de mogelijkheid alle processen duidelijk en overzichtelijk in kaart te brengen binnen één voorraadbeheersysteem.

Haal meer uit je voorraadbeheer

✓ Inzicht in vrije voorraad en fysieke voorraad

✓ Volledige historie voorraadmutaties op artikelniveau

✓ Voorraadbeheer over meerdere magazijnen en orderpicklocaties

✓ Voorraadsynchronisatie met je gekoppelde webshop(s)

✓ Backorders verwerken na binnenkomst voorraad

✓ Waarschuwing bij minimaal orderniveau

Brincr schermafbeelding

Tevreden gebruikers aan het woord. Die spreken voor zich.

“Gebruiksvriendelijke software”. Ziet er duidelijk en overzichtelijk uit. En helemaal niet moeilijk om mee te werken”

Blader door onze talloze cases en leer onze software beter kennen. Tientallen succesvolle ondernemers gingen jou al voor. Krijg inzicht in je voorraad met voorraadbeheer en structureer je inkomende goederenstromen met inkoopbeheer. Hiernaast biedt Brincr je de mogelijkheid alle processen duidelijk en overzichtelijk te houden en kun je de software koppelen met diverse boekhoudpakketten.

Brincr

Je kunt Brincr gratis proberen! 

Wil je zelf het gemak ervaren van één geïntegreerd systeem? Realtime inzicht hebben in orders en voorraad? Plan een demo in en we laten je zien hoe de software van Brincr jouw bedrijf kan helpen.

B2B én B2C verkopen

De trend van traditionele verkoop naar online verkopen zet onverminderd door. Een webshop opzetten om de B2C markt aan te vallen, naast een fysieke winkel waarmee er voornamelijk wordt gericht op B2B verkoop, brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je ervoor dat de webshop en winkelvoorraad gelijk blijven lopen? En moet je de voorraden handmatig aanpassen als er iets wordt verkocht? Dit is enorm veel werk en erg foutgevoelig; een foutje in de voorraad sluipt er gemakkelijk in waardoor je wellicht ‘nee’ moet verkopen. Bij Brincr zijn al deze processen geautomatiseerd. De winkel- en webshop voorraden worden continu gesynchroniseerd waardoor er geen voorraadverschillen zullen ontstaan. Je hebt in één systeem alle voorraden inzichtelijk en behoudt hierdoor eenvoudig het overzicht.

technische groothandels Brincr

Je voorraad inzichtelijk met voorraadbeheer

Een efficiënte manier van voorraadbeheer kan jou op de lange termijn veel geld besparen. Je hebt minder verlies, een lagere voorraadstand en je bespaart op fouten in de voorraad. ‘Nee’ verkopen omdat het verkochte artikel niet op voorraad is, kost veel tijd. Een duidelijk beeld van de huidige en vrije voorraad, artikelen die onderweg zijn of geleverd worden én ingekochte voorraad is van groot belang voor jouw organisatie. Zo verdient Brincr zich al binnen enkele weken volledig terug.