ERVARINGEN: BABYBOERENKAAS – BERTUS HOGENDOORN

ERVARINGEN: BABYBOERENKAAS - BERTUS HOGENDOORN

Bertus Hogendoorn van Babyboerenkaas: ‘Deze software spreekt voor zich.’

MTS Hogendoorn & Zn is een familiebedrijf uit het Groene Hart en heeft een lange historie. Het begon met een melkveehouderij in het dorpje Waarder. De familie Hogendoorn ging daar de eigen melk verkazen en zag al snel een gat in de markt: kleine kaasjes, van een pond tot een kilo.

In de huidige tijd is het een boerderij met koeien, waar de belangrijkste activiteit is: kaas maken. Het bedrijf voert de handelsnaam Babyboerenkaas voor groothandels, retailers, markt- en detailhandel. Daarnaast hebben ze Kaas-geschenken.nl voor cadeaus en relatiegeschenken.

Babyboerenkaas en Brincr
Het bedrijf werkte al met het boekhoudpakket Twinfield in combinatie met een webshop van CCV Shop. In eerste instantie zocht Bertus vooral naar meer functionaliteiten dáárvoor. In die zoektocht kwam hij op aanraden van CCV Shop uit bij Brincr. Al snel bleek dat de mogelijkheden veel verder gingen dan alleen een koppeling met de webshop.

De koppeling met Twinfield en CCV Shop was erg belangrijk voor MTS Hogendoorn. Verder wilden ze onder andere een Business to Business WebportaalTHT administratiebatch facturatievoorraadbeheer en de mogelijkheid om de software te gebruiken voor meerdere handelsnamen.

Gebruiksvriendelijk
Bertus vertelt: “Vanaf het begin verloopt de communicatie met Brincr bijzonder goed. Nadat we ons via de website hadden aangemeld, werden we meteen gebeld. We hebben het pakket grotendeels zelf kunnen implementeren, maar werden daarbij uitstekend ondersteund door Brincr. Voor ons was het een harde eis dat de software eenvoudig te gebruiken is. En ik moet zeggen dat dit programma echt voor zichzelf spreekt. Het is overzichtelijk, we konden er zonder uitleg direct al heel goed en fijn mee werken.”

Het is volgens hem ook een enorm voordeel dat ze nu maar één systeem nodig hebben voor de twee aparte onderdelen.

Tevreden
“Prijstechnisch ligt Brincr gewoon heel goed,” vindt Bertus. “En het pakket levert voor ons een gigantische tijdsbesparing op. Wij gaan altijd het liefste ergens zelf mee aan de slag en doen zo min mogelijk een beroep op ondersteuning. Maar als er dan toch iets is en we pakken de telefoon, worden we eigenlijk altijd binnen een paar minuten geholpen. En als het minder haast heeft, kun je altijd mailen of een melding maken in hun eigen support-systeem. Dat werkt heel prettig en er wordt snel gereageerd. Bovendien denken ze bij Brincr goed met ons mee.

Ja, ik kan wel zeggen dat we heel tevreden zijn.”

Wil je net als Bertus ook vrijblijvend kennismaken met Brincr?
Vraag een online demonstratie aan of open direct een gratis proefaccount en ervaar Brincr voor 14 dagen.