Meerdere magazijnen

Brincr biedt vanaf €199 per maand al een complete oplossing wanneer je werkt met magazijnen op verschillende locaties. Inclusief orderverwerking, voorraadbeheer, klantbeheer, B2B webshop, inkoop, facturatie en nog veel meer modules.

Meerdere magazijnen

Complex? Met Brincr wordt het simpel

Veel (groot)handelsbedrijven hebben hun handen al vol aan het voorraadbeheer met één magazijn. Heb jij meerdere magazijnen? Dan weet je wel dat dat helemáál een uitdaging is.

Gebruikmaken van verschillende magazijnen kan veel voordelen hebben. En dankzij Brincr is het ook helemaal niet nodig om je te laten afschrikken door complexer beheer en extra administratie.

In onze software is al rekening gehouden met de mogelijkheid van meerdere magazijnen. Je kunt per artikel administratief onderscheid maken naar locatie. Zowel voor het ontvangen als het verzenden is Brincr bovendien in staat de juiste keuze te maken uit de locaties. Maar we hebben nog meer handige opties: koppeling met de webshop, voorraad-analyses per locatie, standaardisering van procedures en de hele logistiek tussen de magazijnen.

Ieder ordergericht (groot)handelsbedrijf heeft behoefte aan inzicht, overzicht en grip. Brincr is de flexibele- en gebruiksvriendelijke online oplossing voor groothandelsbedrijven. Schaalbaar, compleet en betaalbaar. Onze pakketten beginnen al bij €83 per maand. In de Large en X-Large pakketten is de meerdere magazijnen module standaard inbegrepen. Bij het Medium pakket kost deze optie maandelijks slechts €29,50 extra.

Brincr

Je kunt Brincr gratis proberen! 

Wil je zelf het gemak ervaren van één geïntegreerd systeem? Realtime inzicht hebben in orders en voorraad?

Maak dan een account aan en je kunt twee weken lang gratis alle functionaliteiten proberen. Inclusief de module voor meerdere magazijnen.