Industriële groothandels

De kern van je groothandel bestaat uit een assortiment van technische producten, artikelen, materialen, onderdelen en oplossingen. Van het kleinste losse technische onderdeel tot compleet samengestelde producten, van gereedschap en instrumenten tot machines. Brincr biedt inzicht in het verkopen, inkopen en beheer van producten. Zo helpen we je om een betrouwbare toeleverancier te blijven voor de industrie, installatiebedrijven, infra, utiliteit of (woning)bouw.

Van bestelling tot factuur

Als jouw klanten contact opnemen, wil je direct online zien of artikelen op voorraad zijn en wat de leveringstermijn is. Weten wat de status van een bestelling is en meer informatie geven over specifieke prijsafspraken of staffelkorting. Inzicht en overzicht geven aan elke klant, uiteraard op basis van actuele gegevens.

Brincr bedrijfssoftware ondersteunt iedere industriële groothandel in het complete proces van bestelling tot facturatie. Gebruiksvriendelijk, slim en snel. Dat wil jij toch ook?

Orderbeheer, klantbeheer, voorraadbeheer en facturatie

Waarom kiezen industriële bedrijven voor jouw groothandel? Niet alleen vanwege het productassortiment of de prijs. Het is vaak een combinatie van factoren. Prijs en product spelen een rol, naast service, kwaliteit, kennis en ervaring. Klanten willen dat je hun business kent en weet welke afspraken er gelden. Dat je met hen meedenkt.

Weten over welke producten zij het hebben. Knowhow is belangrijk voor inhoudelijk advies. Maar ook kennis van bijvoorbeeld specifieke (prijs)afspraken. Succesvolle bedrijfsvoering is gebaseerd op een optimaal bedrijfsproces. Een geoliede machine als het gaat om orderbeheer, klantbeheer en facturatie. Die processen moeten binnen je industriële groothandel compleet op orde zijn.

Brincr ondersteunt je dagelijkse operationele taken. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie of gesprek.

Brincr iPad