Webshop groothandels

Verkoop jij met je groothandel aan webshops, of ben je dropship leverancier? Brincr biedt inzicht in het verkopen, inkopen en beheer van producten. Zo helpen we je om een betrouwbare toeleverancier voor webshops te blijven.

webshops voor groothandel

Van bestelling tot factuur

Als een webshop contact opneemt, wil je direct online zien of artikelen op voorraad zijn en wat de leveringstermijn is. Je wilt zien wat de status van een bestelling is en meer informatie geven over specifieke prijsafspraken of korting. Inzicht en overzicht geven aan elke klant op basis van actuele gegevens.

Brincr bedrijfssoftware ondersteunt iedere groothandel in het complete proces van bestelling tot facturatie. Gebruiksvriendelijk, slim en snel. Dat wil jij toch ook?

Orderbeheer, klantbeheer, voorraadbeheer en facturatie

Waarom kiezen bedrijven voor jouw groothandel? Niet alleen vanwege het productassortiment of de prijs. Het is vaak een combinatie van factoren. Prijs en product spelen een rol, naast service, kwaliteit, kennis en ervaring. Klanten willen dat je hun business kent en weet welke afspraken er gelden. Dat je met hen meedenkt.

Dat je precies weet over welke producten, toepassingen en functionaliteit zij het hebben. Knowhow is belangrijk voor inhoudelijk advies. Maar ook kennis over bijvoorbeeld specifieke (prijs)afspraken. Succesvolle bedrijfsvoering is gebaseerd op een optimaal bedrijfsproces. Een geoliede machine als het gaat om orderbeheer, klantbeheer en facturatie. Die processen moeten binnen je groothandel compleet op orde zijn.

Brincr ondersteunt je dagelijkse operationele taken. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie of gesprek.

Brincr iPad

Alle verkoopkanalen komen samen

Verkoop jij met je groothandel de producten voornamelijk via een of meer webshops? Of heb je naast een webshop nog meer verkoopkanalen? In ieder geval wil je dat het hele bedrijfsproces zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt. Dat kan met Brincr. Onze software heeft een integratie met ruim 35 van de meest gebruikte e-commerce platforms. Zo is een optimale én eenduidige orderflow gegarandeerd. Vanaf €83 per maand heb je al één complete oplossing, met een vloeiende koppeling tussen jouw webshop(s) en Brincr.

Weborders komen automatisch binnen in Brincr. Je behoudt het overzicht en dubbele invoer is verleden tijd. De voorraad wordt altijd bijgewerkt en orders foutloos verwerkt. Dat levert je geld en tijd op. Direct!

Ook wanneer je verschillende webshops hebt. Of juist veel handmatige orders krijgt, naast online bestellingen. Bij Brincr komt het allemaal samen. Eén orderflow, één artikelbestand, één factuurproces en natuurlijk één voorraadbeheer.

De pakketten van Brincr beginnen al bij €83 per maand. In het XL- pakket zit standaard de webshopintegratie. Bij de andere twee pakketten kost deze optie maandelijks slechts €19,50 extra.