AGF / Vers groothandels

De kern van je groothandel bestaat uit een assortiment van dagverse producten. Ingekocht op de veiling of bij je leverancier. Van AGF producten tot vis of vlees. Brincr biedt inzicht in het verkopen, inkopen en beheer van producten. Zo helpen we je om een betrouwbare toeleverancier te blijven voor de horeca, bedrijven, instellingen en industrie.

Van bestelling tot factuur

Als jouw klanten contact opnemen, wil je direct online zien of artikelen op voorraad zijn en wat de leveringstermijn is. Weten wat de status van een bestelling is en meer informatie geven over specifieke prijsafspraken of staffelkorting. Inzicht en overzicht van bijvoorbeeld THT en batch informatie geven aan elke klant, uiteraard op basis van actuele gegevens.

Brincr bedrijfssoftware ondersteunt iedere groothandel uit de AGF / Vers branche in het complete proces van bestelling tot facturatie. Gebruiksvriendelijk, slim en snel. Dat wil jij toch ook?

Orderbeheer, klantbeheer, voorraadbeheer en facturatie

Waarom kiezen AGF / Vers bedrijven voor jouw groothandel? Niet alleen vanwege het productassortiment of de prijs. Het is vaak een combinatie van factoren. Prijs en product spelen een rol naast service, kwaliteit, kennis en ervaring. Klanten willen dat je hun business kent en weet welke afspraken er gelden. Dat je met hen meedenkt.

Weten over welke producten zij het hebben. Knowhow is belangrijk voor inhoudelijk advies. Maar ook kennis van bijvoorbeeld specifieke (prijs)afspraken. Succesvolle bedrijfsvoering is gebaseerd op een optimaal bedrijfsproces. Een geoliede machine als het gaat om orderbeheer, klantbeheer en facturatie. Die processen moeten binnen je AGF / Vers groothandel compleet op orde zijn.

Brincr ondersteunt je dagelijkse operationele taken. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie of gesprek.

Brincr iPad