Koppeling boekhoudpakket

Brincr heeft een slimme koppeling met de bekendere boekhoudpakketten. Werk je met Visma eAccounting, Exact Online, Twinfield of Snelstart? Vanaf €47,50 per maand heb je één complete oplossing met de juiste synergie tussen jouw pakket en Brincr.

  • Realtime inzage in omzet, voorraden, debiteuren en producten.
  • Slimme modules ondersteunen je werkzaamheden.
  • Eenvoudig in gebruik. Geen cursussen en handleidingen.

Koppel met je boekhoudpakket

Vloeiende samenwerking met je vertrouwde boekhoudpakket

Een bedrijfsproces dat van A tot Z vlekkeloos verloopt. Dat wil jij toch ook met je groothandel? Door Brincr te koppelen, blijft je boekhouding altijd up-to-date en is dubbele invoer niet meer nodig. Het boeken van verkooporders is heel simpel. Jij (of je boekhouder) hoeft geen tijd meer te besteden aan handmatige invoer en alle betalingen worden gesynchroniseerd.

Dankzij de vloeiende koppeling sluit Brincr naadloos aan en gaat verder waar jouw boekhoudsoftware stopt. Orders, voorraad en boekhouding beheren in één online oplossing. Dat is pas efficiënt en effectief werken!

Onze pakketten beginnen al bij €45 per maand. In ULTIMATE zit standaard de koppeling met jouw boekhouding. Bij de andere twee pakketten kost deze optie maandelijks slechts €2,50 extra.

Brincr

Je kunt Brincr gratis proberen! 

Wil je zelf de voordelen ervaren van onze totaaloplossing voor groothandelsbedrijven? Maak een account aan en je kunt twee weken lang gratis alle functionaliteiten proberen. Inclusief de koppeling met je boekhouding.

En de drempel is laag. Na het activeren van je account is het koppelen van de boekhouding een simpel klusje. Je hoeft alleen de gewenste grootboekrekeningen te selecteren en alles draait. Heb je toch liever dat er iemand meekijkt? Dan staat ons team natuurlijk klaar.

Brincr werkt al jaren samen met de boekhoudpakketten van Visma eAccounting, Exact OnlineTwinfield en Snelstart.