Verkoopbeheer

Eenvoudig en razendsnel offertes maken, inclusief afbeeldingen. Onbeperkt prijsgroepen aanmaken voor kortingbeheer. Werken met een B2B-webshop (portal). Een Mollie betaallink meesturen met de facturen, zodat er sneller betaald wordt. Makkelijk samengestelde artikelen en colli producten aanbieden. CMR vrachtbrieven met een druk op de knop. Een koppeling maken met Sendcloud.

Van verkoop beheren naar verkoop beheersen

We noemen hierboven al een greep uit de mogelijkheden die de software van Brincr biedt om je te helpen bij het verkoopbeheer. Door te automatiseren ga je van beheren naar beheersen. Processen worden beter en je houdt de kosten makkelijker in de hand. Met overzichten en statistieken krijg je inzicht in de hele flow van verkoop en omzet.

Het is onder meer mogelijk om besteladvies te geven op basis van verkoophistorie. En doe je aan dropshipping? Daar heeft Brincr een speciale module voor. Net als voor het heel eenvoudig genereren van CMR vrachtbrieven.

Brincr heeft vanaf €45 per maand al een complete oplossing. Naast verkoopbeheer biedt deze ook orderverwerking, klantbeheer, B2B webshop, voorraadbeheer, facturatie, inkoopbeheer en nog veel meer modules.

Brincr

Je kunt Brincr gratis proberen! 

Wil je zelf de voordelen ervaren van onze totaaloplossing voor groothandelsbedrijven?

Maak een account aan en ontdek twee weken lang gratis de mogelijkheden van het verkoopbeheer en alle andere functionaliteiten.