Non-food groothandels

De kern van je groothandel bestaat uit een breed assortiment van artikelen, materialen, onderdelen en oplossingen. Van het kleinste losse onderdeel tot compleet samengestelde producten, van paperclip tot witgoed. Brincr biedt inzicht in het verkopen, inkopen en beheer van producten. Zo helpen we je om een betrouwbare toeleverancier te blijven die essentieel is voor je afnemer.

nonfood groothandel brincr

Van bestelling tot factuur

Als jouw klanten contact opnemen, wil je direct online zien of artikelen op voorraad zijn en wat de leveringstermijn is. Weten wat de status van een bestelling is en meer informatie geven over specifieke prijsafspraken of staffelkorting. Inzicht en overzicht geven aan elke klant, uiteraard op basis van actuele gegevens.

Brincr bedrijfssoftware ondersteunt iedere non-food groothandel in het complete proces van bestelling tot facturatie. Gebruiksvriendelijk, slim en snel. Dat wil jij toch ook?

Orderbeheer, klantbeheer, voorraadbeheer en facturatie

Waarom kiezen non-food bedrijven voor jouw groothandel? Niet alleen vanwege het productassortiment of de prijs. Het is vaak een combinatie van factoren. Prijs en product spelen een rol naast service, kwaliteit, kennis en ervaring. Klanten willen dat je hun business kent en weet welke afspraken er gelden. Dat je met hen meedenkt.

Weten over welke producten zij het hebben. Knowhow is belangrijk voor inhoudelijk advies. Maar ook kennis van bijvoorbeeld specifieke (prijs)afspraken. Succesvolle bedrijfsvoering is gebaseerd op een optimaal bedrijfsproces. Een geoliede machine als het gaat om orderbeheer, klantbeheer en facturatie. Die processen moeten binnen je non-food groothandel compleet op orde zijn.

Brincr ondersteunt je dagelijkse operationele taken. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie of gesprek.

Brincr iPad