Laat Brincr voor je werken

Voor elke groothandel een oplossing

+

Technische groothandels

Voor groothandels met een assortiment van technische producten, artikelen, materialen, onderdelen en oplossingen. Van het losse technische onderdelen tot compleet samengesteld product. 

+

AGF / Vers groothandels

Vlotte levering, actuele (dag)prijzen en prijsafspraken van dagverse producten zijn kenmerkend voor jouw groothandel. Wij bieden een oplossing om de dagelijkse orderstroom te reguleren.

+

Non-food groothandels

Van kleding tot witgoed. Voor elk product is een groothandel actief. Wij kunnen onze software dusdaning inregelen dat jij overzicht behoud op je orders, voorraad en facturen. 

+

Voedingsmiddelen groothandels

Van levensmiddelen tot dranken. De kern van je groothandel bestaat uit de levering van voedingsmiddelen. Op tijd leveren en inzicht in je bedrijfsvoering. Daarnaast je dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigen.

+

Industriele groothandels

Voor hoogwaardige producten waarbij voorraad en productspecificaties centraal staan. Wij zorgen voor de juiste workflow in o.a. orderbeheer, voorraadbeheer en facturatie binnen jouw organisatie.

+

Overige branches

Veel groothandels bedrijven zijn niet in een hokje te plaatsen. Voor elk handelsbedrijf geldt dat er inkoop- en verkoop transacties zijn. Wij vereenvoudigen jouw dagelijkse gang van zaken en operationeel proces.

Inloggen demonstratie account

  • Realtime overzicht van verkopen en inkopen
  • Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik
  • Bespaart tijd en verhoogt omzet
  • Specifiek ontwikkeld voor groothandelsbedrijven
  • Koppelingen met webshops en boekhoudpakketten
  • 14-dagen gratis proberen en TurnKey oplevering
  • Op elk moment opzegbaar

Wil je zelf direct het gebruik van Brincr ontdekken? Vul je gegevens in en ontvang per email de inloggegevens van het demonstratie account.