In één systeem van voorraad beheer naar verkoop

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst.

Orderverwerking

Inzicht en overzicht in je orderproces.

Binnen Brincr volg je automatisch het hele traject van offerte tot factuur, op iedere device.

Vlekkeloze orderverwerking

Lopende offertes, verkooporders, inkooporders, backorders en bijbehorende factuurstromen; het hele proces van orderverwerking 100% inzichtelijk, 24/7. Met statusoverzichten, statusupdates en naar wens instelbare notificaties. Jij bepaalt wat je wilt weten en wanneer. Met de Brincr cloudoplossing ben je compleet in control.

Managementinformatie en bedrijfsrapportages

Lopende offertes, verkooporders, inkooporders, backorders en bijbehorende factuurstromen; het hele proces van orderverwerking 100% inzichtelijk, 24/7. Met statusoverzichten, statusupdates en naar wens instelbare notificaties. Jij bepaalt wat je wilt weten en wanneer. Met de Brincr cloudoplossing ben je compleet in control.

De complete oplossing voor jouw orderproces

Webshopkoppeling

Koppel je webshop eenvoudig met Brincr

Naast directe verkoop is je webshop een belangrijk verkoopkanaal. Door een integratie van meer dan 35 webshops en Brincr zorg je voor een optimale én eenduidige orderflow. Behoud overzicht, voorkom dubbele invoer, je voorraad is altijd bijgewerkt en ervaar een foutloze verwerking van je orders. Dat levert je direct geld en tijd op.

Meest populaire webshops

Wij koppelen met 35+ verschillende webshops. Van Magento tot Lightspeed, van WooCommerce tot OpenCart. Je weborders komen in Brincr en voorraden worden gesynchroniseerd. Staat jouw webshop er niet tussen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Koppel je webshop eenvoudig met Brincr

Maak eenvoudig een koppeling tussen Brincr en je webshop. Ervaar direct het gemak van één geïntegreerd systeem. Je hebt realtime inzicht in je orders en voorraad. Dit zorgt voor een hogere leverbetrouwbaarheid en minder kans op fouten.

Beheer van voorraad en orders in één systeem

Door een koppeling te maken met Brincr, komen je weborders automatisch binnen in Brincr. Daarnaast heb je wellicht ook orders uit andere verkoopkanalen. Dit komt samen in Brincr middels een eenvoudige en eenduidige afhandeling van je orders, backorders, offertes, facturen en nog veel meer. Dat is pas een efficiënte manier van werken. Probeer het zelf en ervaar het gemak van één geintegreerd systeem.

Probleemloos werken met de koppeling van Brincr

Boekhoudpakket

Dankzij de slimme koppeling is je boekhouding altijd up-to-date

Dankzij de slimme koppeling van Brincr met boekhoudpakketten als Visma eAccounting, Exact Online, Twinfield of Snelstart is je boekhouding altijd up-to-date en voorkom je dubbele invoer. Al je verkooporders worden eenvoudig geboekt en betalingen gesynchroniseerd.

Online beheer van orders, voorraad en boekhouding in één oplossing

Als groothandelsbedrijf streef je ernaar om alle onderdelen van je bedrijfsproces vlekkeloos te laten verlopen. Je wilt efficiënt en effectief werken en daarbij hoort een boekhouding die up-to-date is. Ontdek de synergie van Brincr en jouw boekhoudpakket in één applicatie. Wij werken al jarenlang met Visma eAccounting, Exact Online, Twinfield en Snelstart.

Probeer 14 dagen gratis!

Wil je onze totaaloplossing voor groothandelsbedrijven zelf proberen? Maak zelf een account aan en ervaar 14 dagen gratis gebruik van Brincr om alle functionaliteiten te proberen.

Je boekhouding is na het activeren van je account eenvoudig te koppelen. Simpelweg de gewenste grootboekrekeningen selecteren en de koppeling is klaar. Uiteraard staat ons team klaar om je te helpen bij deze configuratie.