Besteed uit

De implementatie wordt verzorgd door een Brincr partner. Jullie stellen gezamenlijk een plan samen waarmee je z.s.m. up & running bent.

  • Halve dag training op locatie.
  • Implementatie sluit volledig aan op jouw bedrijfsprocessen.
  • Één vast contactpersoon (ook na de implementatie).
  • Je betaalt een éénmalig bedrag van minimaal 1.495 euro.
Telefonisch contactmoment
Een Brincr partner neemt contact op om te bespreken hoe jullie het implementatietraject gaan vormgeven.
Training op locatie
De partner komt langs op locatie voor een halve dag intake.
Vervolg tot van start gaan
Het vervolg kun je samen met de partner helemaal op maat maken. Hierdoor ben je verzekerd van een comfortabel implementatietraject die aansluit op jouw wensen.
Evaluatiemoment
Wanneer het implementatietraject is afgerond neemt Brincr contact met je op om te bespreken hoe het traject is verlopen.
Pim van der Linde (Pclinde)
We gebruiken Brincr inmiddels een maand en zijn goed tevreden. Het portaal is ook goed toegankelijk (responsive) voor telefonie. Op deze manier kan je onderweg snel iets controleren voor klanten en/of leveranciers.
Olaf Arkauer
Brincr is een heel fijn intuïtief programma. Het werk samen met onze Shopify website en ons boekhoud programma (Visma). Al onze administratie doen we nu via Brincr. Grote plus zijn de mensen achter Brincr met fijne hands-on service!
nordin koulali
Echter een top service, maakt software op maat in no time. groeit met ons mee. Brincr.com is echter een aanrader. Top.
Jitske Hoff
Wij zijn blij met Brincr. We worden altijd super geholpen en de functionaliteiten van het programma zijn zeer divers, waardoor het voor voor iedere groothandel inzetbaar is. Een programma als dit hadden we eerder moeten hebben.
Bas Ronteltap
Brincr heeft ons geholpen ons gehele administratieve verkoopproces met 95% te versnellen. Het maken van picklijsten, pakbonnen, orderbevestigingen, facturen en betalingsherinneringen is nu supersnel. Dit geeft ons meer ruimte en tijd om ons bezig te houden met het marketing- en verkoopproces. Ook hebben wij veel meer inzicht in onze marges en verkoopstatistieken. Kleine individuele wijzigingen en wensen worden snel doorgevoerd. Chapeau voor Brincr!
Ron Willemse
Brincr is heel gebruikersvriendelijk en op de praktijk ingericht. Daarnaast is de organisatie prima benaderbaar en flexibel in maatoplossingen. Ik kan dit pakket aan een ieder aanbevelen!
Susanna Bosman
Brincr is voor ons een belangrijke schakel in ons bedrijf. Zonder Brincr hadden wij niet zoveel tijd en grip op ons bedrijf. Daarnaast is de klantenservice bij Brincr meer dan uitstekend. Hands on hulp aan de telefoon en meedenken binnen onze bedrijfsprocessen, wat wil je als groothandel nog meer.