Brincr voorraadbeheer

Webshop koppeling

Je hele bedrijfsproces zo efficiënt en effectief mogelijk ingericht.

Webshop Koppeling Vanaf €83 per maand heb je met Brincr al een complete oplossing.

Verkoop jij met je groothandel de producten voornamelijk via een of meer webshops? Of heb je naast een webshop nog meer verkoopkanalen? In ieder geval wil je dat het hele bedrijfsproces zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt. Dat kan met Brincr. Onze software heeft een integratie met ruim 35 van de meest gebruikte e-commerce platforms. Zo is een optimale én eenduidige orderflow gegarandeerd. Vanaf €83 per maand heb je al één complete oplossing, met een vloeiende koppeling tussen jouw webshop(s) en Brincr.

Alle verkoopkanalen komen samen

Weborders komen automatisch binnen in Brincr. Je behoudt het overzicht en dubbele invoer is verleden tijd. De voorraad wordt altijd bijgewerkt en orders foutloos verwerkt. Dat levert je geld en tijd op. Direct!

Ook wanneer je verschillende webshops hebt. Of juist veel handmatige orders krijgt, naast online bestellingen. Bij Brincr komt het allemaal samen. Eén orderflow, één artikelbestand, één factuurproces en natuurlijk één voorraadbeheer.

De pakketten van Brincr beginnen al bij €83 per maand.

Brincr

Je kunt Brincr gratis proberen! 

Wil je zelf het gemak ervaren van één geïntegreerd systeem? Realtime inzicht hebben in orders en voorraad? Maak dan een account aan en je kunt twee weken lang gratis alle functionaliteiten proberen. Inclusief de webshopkoppeling.

Na het activeren van je account werkt het koppelen met jouw webshops heel eenvoudig. Dat is in een paar minuten voor elkaar. Wil je toch graag dat er iemand meekijkt? Dan staat ons team natuurlijk klaar.

Wij werken samen met de meest populaire webshops. Meer dan 35 platforms zelfs. Van Magento tot Lightspeed, van WooCommerce tot OpenCart. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare koppelingen. Staat jouw webshop er niet bij? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Tevreden gebruikers aan het woord. Die spreken voor zich.

“Gebruiksvriendelijke software. Ziet er duidelijk en overzichtelijk uit. En helemaal niet moelijk om mee te werken”