Haal het maximale rendement uit CCV Shop

Naast directe verkoop is je webshop een belangrijk verkoopkanaal. Door een integratie van je CCV Shop en Brincr zorg je voor een optimale orderflow. Behoud overzicht, voorkom dubbele invoer, je voorraad is altijd bijgewerkt en een foutloze verwerking van je orders. Dat levert je direct geld en tijd op.

Koppel CCV Shop aan Brincr

Installeer eenvoudig de gratis app en maak een koppeling tussen Brincr en je CCV Shop. Ervaar direct het gemak van één geïntegreerd systeem. Je hebt realtime inzicht in je orders en voorraad. Dit zorgt voor een hogere leverbetrouwbaarheid en minder kans op fouten.

Installeer de app

Al je orders in één systeem

Door de gratis app te installeren in CCV Shop en hiermee de koppeling te maken met Brincr, komen je CCV Shop weborders automatisch binnen in Brincr. Daarnaast heb je wellicht ook orders uit andere verkoopkanalen. Dit komt samen in Brincr middels een eenvoudige en eenduidige afhandeling van je orders, backorders, offertes en nog veel meer. Dat is pas een efficiënte manier van werken. Probeer het zelf en ervaar het gemak van één geintegreerd systeem.

Installeer de app

Synchroniseer je voorraad met CCV Shop

Een actuele voorraad stand in je CCV webshop is cruciaal. Je wilt niet achteraf “nee” moeten verkopen omdat een artikel toch uit voorraad is. Brincr synchroniseert de voorraad met CCV Shop zodat deze altijd actueel is.

 • Weborders worden automatisch ingelezen in Brincr
 • Geen dubbele invoer en overbodige handelingen
 • Werken vanuit één systeem
 • Voorraad altijd up to date
 • Meerdere webshops mogelijk
 • Slimme functies zoals THT batching, fashion module, notificaties

 

Installeer de app
Online orderbeheer

Slim en betrouwbaar orderbeheer voor groothandelsbedrijven, dat is de kern van Brincr. Eenvoudig in gebruik, met slimme functionaliteiten.

Van offerte tot factuur

Grip op proces van lopende offertes, verkooporders, inkooporders, backorders tot factuurstromen. Compleet in control met notificaties, statusupdates en overzichten.

Slimme tools

Van koppeling met Google Drive tot het printen van vrachtbrieven, prijslijsten en voorraadlijsten. Wij doen er alles aan om je werkzaamheden te vereenvoudigen.

Van 1 tot 20 gebruikers

Van ZZP-er tot MKB+ bedrijf. Bepaal zelf hoeveel gebruikers je toegang geeft. Beheer de mogelijkheden van jouw gebruikers en benut de voordelen van online werken.

Overzicht en statistiek

Inzicht krijgen in het verloop van inkoop, verkoop en omzet is essentieel in elke bedrijfsvoering. Wij bieden duidelijkheid in de diverse processen binnen jouw bedrijf.

24/7 Support

Ons support team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Wij helpen met de juiste instellingen en zijn altijd geïntresseerd in nieuwe wensen en ideeen.

Vragen of meer informatie?

Ons supportteam staat voor jou klaar. Bel of mail ons voor informatie en/of een vrijblijvende demonstratie. Wij kunnen jou adviseren over de vele voordelen die Brincr te bieden heeft.

Bel direct: 085 - 273 35 36

Tevreden groothandelaren

Wij laten u graag zien waarom. Neem ook contact op voor een demonstratie.
Koala Products

Wij gebruiken de software van Brincr voor alles: inkoop, verkoop, facturatie en boekhouding. De software functioneert perfect!
[Lees verder]

Nordin Koulali Koala Products BV
Retwist

In onze boekhoudsoftware miste ik voorraadbeheer; ik hield daarvoor Excel-lijsten bij. Ik kwam uit bij Brincr en was al snel enthousiast! [Lees verder]

Erik Schouls Retwist BV
Worktrainer

Wij werkten veel met Excel en papier. Nu verloopt ons gehele order- en facturatieproces via Brincr. Dit scheelt ons enorm veel tijd!
[Lees verder]

Joost Worktrainer BV
Thermoshield

Wij zijn importeur/groothandel van ThermoShield. Sinds 1 augustus 2018 maken wij gebruik van het order en factureringssysteem van Brincr. [Lees verder]

Ron Willemse ThermoShield Benelux BV

Brincr neemt ons werk uit handen en reduceert fouten bij onze lopende orders tot nagenoeg nul. Ook erg prettig in gebruik. Wij raden iedereen Brincr aan.

Simone Lot's Of Living

Lang gezocht naar een geschikt online pakket voor mijn groothandel. Gelukkig Brincr gevonden. Alle processen zijn nu eindelijk inzichtelijk.

Sam Martens Martens Design

Wij versturen een groot aantal orders per dag. Dankzij Brincr loopt nu alles vloeiend en gestroomlijnd. Dit bespaard ons serieus veel energie, werk en tijd!

J. Stokkel Brightfit

Onze orderadminstratie en facturatie volledig in de cloud! Eenvoudig en zeer compleet tegen een uitstekende prijs. Ook een uitstekend bereikbare helpdesk bij vragen!

S. van Deijk Coolpinguin

Inloggen demonstratie account

 • Realtime overzicht van verkopen en inkopen
 • Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik
 • Bespaart tijd en verhoogt omzet
 • Specifiek ontwikkeld voor groothandelsbedrijven
 • Koppelingen met webshops en boekhoudpakketten
 • 14-dagen gratis proberen en TurnKey oplevering
 • Op elk moment opzegbaar

Wil je zelf direct het gebruik van Brincr ontdekken? Vul je gegevens in en ontvang per email de inloggegevens van het demonstratie account.