Verhoog je productiviteit met Brincr ERP software

Het werken met Brincr ERP-software maakt je organisatie effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler.

Betere beheersing van je bedrijfsprocessen. Kortere doorlooptijden van orders. Meer klantgerichtheid. Lagere voorraadkosten. Hogere servicegraad.

Wil jij dat ook allemaal? Start dan met Brincr ERP software. Vandaag nog!

Je stelt de ideale ERP configuratie samen

Brincr is modulair opgebouwd. Je kiest gewoon je eigen configuratie. Die sluit zo volledig aan bij de specifieke automatiseringsbehoefte van jouw organisatie.

Aanvullende functionaliteiten kun je als externe applicatie koppelen. Dus je boekhoudpakket, webshop en vervoerders zijn straks geïntegreerd met Brincr.

Van bestelling tot factuur

Als jouw klanten contact opnemen, wil je direct online zien of artikelen op voorraad zijn en wat de leveringstermijn is. Weten wat de status van een bestelling is en meer informatie geven over specifieke prijsafspraken of staffelkorting. Inzicht en overzicht geven aan elke klant, uiteraard op basis van actuele gegevens.

Brincr ERP software ondersteunt jouw groothandel in het complete proces van bestelling tot facturatie. Gebruiksvriendelijk, slim en snel. Dat wil jij toch ook?

Orderbeheer, klantbeheer, voorraadbeheer en facturatie

Waarom kiezen bedrijven voor jouw groothandel? Niet alleen vanwege het productassortiment of de prijs. Het is vaak een combinatie van factoren. Prijs en product spelen een rol naast service, kwaliteit, kennis en ervaring. Klanten willen dat je hun business kent en weet welke afspraken er gelden. Dat je met hen meedenkt.

Weten over welke producten zij het hebben. Knowhow is belangrijk voor inhoudelijk advies. Maar ook kennis van bijvoorbeeld specifieke (prijs)afspraken. Succesvolle bedrijfsvoering is gebaseerd op een optimaal bedrijfsproces. Een geoliede machine als het gaat om orderbeheer, klantbeheer en facturatie. Die processen moeten binnen je groothandel compleet op orde zijn.

Brincr ondersteunt je dagelijkse operationele taken. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie of gesprek.