CMR-Vrachtbrief

Brincr biedt vanaf €169 per maand al een complete oplossing waarin CMR vrachtbrieven kunnen worden afgedrukt. Inclusief orderverwerking, voorraadbeheer, klantbeheer, B2B webshop, inkoop, facturatie en nog veel meer modules.

Een druk op de knop

Werk je met internationaal vervoer over de weg? Dan is een CMR vrachtbrief noodzakelijk, op grond van het CMR verdrag.

De Nederlandse CMR-vrachtbrief kan zowel voor nationaal als internationaal vervoer worden gebruikt. Dat komt omdat de Algemene Vervoercondities (AVC) op beide van toepassing zijn verklaard. Dit geeft nog meer duidelijkheid over de verdeling van aansprakelijkheden tussen de afzender, logistieke dienstverlener en geadresseerde.

Brincr biedt de optie om heel eenvoudig transporteurs (logistieke dienstverleners) in te voeren. De ordergegevens worden dan gecombineerd met de data van de klant en de transporteur. Het PDF-sjabloon komt helemaal overeen met de layout van de CMR vrachtbrief. Dus een druk op de knop en printen maar!

Ieder ordergericht (groot)handelsbedrijf heeft behoefte aan inzicht, overzicht en grip. Brincr is de flexibele- en gebruiksvriendelijke online oplossing voor groothandelsbedrijven. Schaalbaar, compleet en betaalbaar. Onze pakketten beginnen al bij €45 per maand. In ULTIMATE zit standaard de mogelijkheid om CMR vrachtbrieven af te drukken. Bij de andere twee pakketten kost deze optie maandelijks slechts €2,50 extra.

Brincr

Je kunt Brincr gratis proberen! 

Wil je zelf het gemak ervaren van één geïntegreerd systeem? Realtime inzicht hebben in orders en voorraad? Maak dan een account aan en je kunt twee weken lang gratis alle functionaliteiten proberen. Inclusief de CMR-vrachtbrieven.