Laat Brincr voor je werken

Voor elke groothandel een oplossing

Geen opstartkosten
Direct starten
Webshop koppeling (35+ shops)
14 dagen gratis proberen

Breed inzetbaar, vele mogelijkheden

Dankzij diverse modules en vele mogelijkheden qua inrichting, is Brincr in (bijna) elke groothandelsbranch toe te passen. Van technische groothandels tot kledinggroothandels. Van bioproducenten tot pharmaceutische leveranciers. 

+

Technische groothandels

Voor groothandels met een assortiment van technische producten, artikelen, materialen, onderdelen en oplossingen. Van het losse technische onderdelen tot compleet samengesteld product. 

Lees verder
+

AGF / Vers groothandels

Vlotte levering, actuele (dag)prijzen en prijsafspraken van dagverse producten zijn kenmerkend voor jouw groothandel. Wij bieden een oplossing om de dagelijkse orderstroom te reguleren.

Lees verder
+

Non-food groothandels

Van kleding tot witgoed. Voor elk product is een groothandel actief. Wij kunnen onze software dusdaning inregelen dat jij overzicht behoud op je orders, voorraad en facturen. 

Lees verder
+

Voedingsmiddelen groothandels

Van levensmiddelen tot dranken. De kern van je groothandel bestaat uit de levering van voedingsmiddelen. Op tijd leveren en inzicht in bijv THT en batches van je orders.

Lees verder
+

Industriele groothandels

Voor hoogwaardige producten waarbij voorraad,  productspecificaties en samenstelling centraal staan. Wij creëren de juiste workflow in o.a. voorraadbeheer en facturatie.

Lees verder
+

Overige branches

Veel groothandels zijn niet in één hokje te plaatsen. Voor elk handelsbedrijf geldt dat er inkoop- en verkoop transacties zijn. Wij vereenvoudigen jouw dagelijkse processen.

Lees verder

Vragen of meer informatie?

Ons verkoopteam zit voor jou klaar. Bel of mail ons voor informatie en/of een vrijblijvende demonstratie. Wij kunnen jou adviseren over de vele voordelen die Brincr te bieden heeft.

Bel direct: 085 - 273 35 36 Gratis proberen

Inloggen demonstratie account

  • Realtime overzicht van verkopen en inkopen
  • Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik
  • Bespaart tijd en verhoogt omzet
  • Specifiek ontwikkeld voor groothandelsbedrijven
  • Koppelingen met webshops en boekhoudpakketten
  • 14-dagen gratis proberen en TurnKey oplevering
  • Op elk moment opzegbaar

Wil je zelf direct het gebruik van Brincr ontdekken? Vul je gegevens in en ontvang per email de inloggegevens van het demonstratie account.