Samen met Brincr

Jij en een Brincr productspecialist zorgen er samen voor dat je z.s.m. live bent.

  • Onze productspecialist begeleidt je online en stap voor stap bij het implementeren van Brincr. Via 3 online meetings zorgen we er samen voor dat je z.s.m. live bent.
  • Je verliest geen tijd met uitzoeken hoe alles werkt. Met de hulp van je vaste contactpersoon haal je het maximum uit Brincr.
  • Je betaalt een éénmalig bedrag van maximaal 495 euro.
Telefonisch contactmoment
Je vaste contactpersoon bespreekt met jou wat je kunt verwachten van het traject en jullie plannen samen het eerste trainingsmoment in.
Training 1: Basis instellingen & koppelingen
Samen met onze productspecialist zorg je voor een goede basis inrichting, zoals het importeren van de stamgegevens en het koppelen van andere systemen.
Training 2: Bedrijfsprocessen in Brincr
Nu de basis staat is het tijd om door je bedrijfsprocessen heen te lopen. Jullie kijken samen hoe je dit zo efficiënt mogelijk kunt vormgeven.
Training 3: Laatste check
In de 3e training doorlopen jullie nog één keer het gehele account om er zeker van te zijn dat je klaar bent voor het echte werk.
Evaluatiemoment
Wanneer je een tijdje zelfstandig hebt kunnen werken met Brincr, heb je mogelijk nog wat vragen. Onze productspecialist neemt daarom na 2 maanden contact met je op om de afgelopen tijd te evalueren.
Pim van der Linde (Pclinde)
We gebruiken Brincr inmiddels een maand en zijn goed tevreden. Het portaal is ook goed toegankelijk (responsive) voor telefonie. Op deze manier kan je onderweg snel iets controleren voor klanten en/of leveranciers.
Olaf Arkauer
Brincr is een heel fijn intuïtief programma. Het werk samen met onze Shopify website en ons boekhoud programma (Visma). Al onze administratie doen we nu via Brincr. Grote plus zijn de mensen achter Brincr met fijne hands-on service!
nordin koulali
Echter een top service, maakt software op maat in no time. groeit met ons mee. Brincr.com is echter een aanrader. Top.
Jitske Hoff
Wij zijn blij met Brincr. We worden altijd super geholpen en de functionaliteiten van het programma zijn zeer divers, waardoor het voor voor iedere groothandel inzetbaar is. Een programma als dit hadden we eerder moeten hebben.
Bas Ronteltap
Brincr heeft ons geholpen ons gehele administratieve verkoopproces met 95% te versnellen. Het maken van picklijsten, pakbonnen, orderbevestigingen, facturen en betalingsherinneringen is nu supersnel. Dit geeft ons meer ruimte en tijd om ons bezig te houden met het marketing- en verkoopproces. Ook hebben wij veel meer inzicht in onze marges en verkoopstatistieken. Kleine individuele wijzigingen en wensen worden snel doorgevoerd. Chapeau voor Brincr!
Ron Willemse
Brincr is heel gebruikersvriendelijk en op de praktijk ingericht. Daarnaast is de organisatie prima benaderbaar en flexibel in maatoplossingen. Ik kan dit pakket aan een ieder aanbevelen!
Susanna Bosman
Brincr is voor ons een belangrijke schakel in ons bedrijf. Zonder Brincr hadden wij niet zoveel tijd en grip op ons bedrijf. Daarnaast is de klantenservice bij Brincr meer dan uitstekend. Hands on hulp aan de telefoon en meedenken binnen onze bedrijfsprocessen, wat wil je als groothandel nog meer.