online beheer van orders, voorraad én boekhouding

Brincr is strategisch partner van Visma. Dankzij de naadloze integratie van Brincr met Visma eAccounting richt je je groothandel activiteiten optimaal in. Waar Brincr je ondersteuning biedt met operationele processen binnen je groothandel, zorgt eAccouning er voor dat je boekhouding altijd up-to-date is. 

visma brincr orderverwerking facturatie

Brincr, beheer eenvoudig je gehele groothandel proces

Grip op je operationele processen van je groothandel. Verkooporders, inkoop, voorraad, prijzen, webshops in één online applicatie. Voordelig, compleet en zeer gebruiksvriendelijk.

Visma eAccounting, je boekhouding altijd actueel

Dankzij de slimme koppeling van Brincr met Visma eAccounting is je boekhouding altijd up-to-date en voorkom je dubbel werk. Boekhouden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Online beheer van orders, voorraad en boekhouding in één oplossing

Als groothandelsbedrijf streef je ernaar om alle onderdelen van je bedrijfsproces vlekkeloos te laten verlopen. Je wilt efficiënt en effectief werken en daarbij hoort een boekhouding die up-to-date is. Ontdek het gemak van Brincr en Visma eAccounting in één applicatie. Tijdelijk 14 dagen gratis gebruik van Brincr!

Starten met Brincr

Probeer 14 dagen gratis

Wil je onze totaaloplossing voor groothandelsbedrijven zelf proberen? Nieuwe en bestaande eAccounting gebruikers krijgen 14 dagen gratis gebruik van Brincr om alle functionaliteiten te proberen.

Als je al een Visma eAccounting boekhouding hebt, is het helemaal eenvoudig. Log in met je eAccounting gegevens en er wordt direct een Brincr account voor je aangemaakt.

Nog geen eAccounting boekhouding? Geen probleem. Klik hier voor een vrijblijvend proefaccount van Visma eAccounting.

Starten met Brincr

Complete oplossing

Eén oplossing voor groothandelsbedrijven. Gebruik de operationele kracht van Brincr voor inzicht in verkoop, voorraad en inkoop. Combineer dit met de boekhoudkundige functies van Visma eAccounting en laat alle onderdelen van je bedrijfsproces vlekkeloos verlopen.

Offertes Boekhouden Orders
Orders Bankkoppeling Facturen scannen
Backorders e-facturatie Automatisch afletteren
Exporteren (.xls) BTW aangifte Prijsgroepen
Jaarraportages Dagprijzen Meerdere handelsnamen
Prijslijsten Meerdere magazijnen Documentbeheer
Paklijsten Prijslijsten CRM
Statistieken Webshop koppeling (35+ shops) Support
Lot- & THT registratie Inkoopbeheer Inkoop
Voorraad advies Voorraadbeheer Kleur / maattabel
Samengestelde producten Koppeling bank Dropshipment
Logistieke koppeling CMR-vrachtbrieven Koppeling administratiekantoor

Binnen 1 minuut operationeel

Het starten met Brincr is snel en eenvoudig geregeld. Ben je eAccounting gebruiker? Nog beter. Je krijgt tijdelijk 14 dagen gratis gebruik van Brincr! Je klanten, leveranciers en artikelgegevens worden automatisch ingelezen. Binnen één minuut ben je aan de slag met Brincr!

Ja, ik wil starten met Brincr
Online orderbeheer

Slim en betrouwbaar orderbeheer voor groothandelsbedrijven, dat is de kern van Brincr. Eenvoudig in gebruik, met slimme functionaliteiten.

Van offerte tot factuur

Grip op proces van lopende offertes, verkooporders, inkooporders, backorders tot factuurstromen. Compleet in control met notificaties, statusupdates en overzichten.

Slimme tools

Van koppeling met Google Drive tot het printen van vrachtbrieven, prijslijsten en voorraadlijsten. Wij doen er alles aan om je werkzaamheden te vereenvoudigen.

Van 1 tot 20 gebruikers

Van ZZP-er tot MKB+ bedrijf. Bepaal zelf hoeveel gebruikers je toegang geeft. Beheer de mogelijkheden van jouw gebruikers en benut de voordelen van online werken.

Overzicht en statistiek

Inzicht krijgen in het verloop van inkoop, verkoop en omzet is essentieel in elke bedrijfsvoering. Wij bieden duidelijkheid in de diverse processen binnen jouw bedrijf.

24/7 Support

Ons support team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Wij helpen met de juiste instellingen en zijn altijd geïntresseerd in nieuwe wensen en ideeen.

Vragen of meer informatie?

Ons supportteam staat voor jou klaar. Bel of mail ons voor informatie en/of een vrijblijvende demonstratie. Wij kunnen jou adviseren over de vele voordelen die Brincr te bieden heeft.

Bel direct: 085 - 273 35 36

Tevreden groothandelaren

Wij laten u graag zien waarom. Neem ook contact op voor een demonstratie.
Koala Products

Wij gebruiken de software van Brincr voor alles: inkoop, verkoop, facturatie en boekhouding. De software functioneert perfect!
[Lees verder]

Nordin Koulali Koala Products BV
Retwist

In onze boekhoudsoftware miste ik voorraadbeheer; ik hield daarvoor Excel-lijsten bij. Ik kwam uit bij Brincr en was al snel enthousiast! [Lees verder]

Erik Schouls Retwist BV
Worktrainer

Wij werkten veel met Excel en papier. Nu verloopt ons gehele order- en facturatieproces via Brincr. Dit scheelt ons enorm veel tijd!
[Lees verder]

Joost Worktrainer BV
Thermoshield

Wij zijn importeur/groothandel van ThermoShield. Sinds 1 augustus 2018 maken wij gebruik van het order en factureringssysteem van Brincr. [Lees verder]

Ron Willemse ThermoShield Benelux BV

Brincr neemt ons werk uit handen en reduceert fouten bij onze lopende orders tot nagenoeg nul. Ook erg prettig in gebruik. Wij raden iedereen Brincr aan.

Simone Lot's Of Living

Lang gezocht naar een geschikt online pakket voor mijn groothandel. Gelukkig Brincr gevonden. Alle processen zijn nu eindelijk inzichtelijk.

Sam Martens Martens Design

Wij versturen een groot aantal orders per dag. Dankzij Brincr loopt nu alles vloeiend en gestroomlijnd. Dit bespaard ons serieus veel energie, werk en tijd!

J. Stokkel Brightfit

Onze orderadminstratie en facturatie volledig in de cloud! Eenvoudig en zeer compleet tegen een uitstekende prijs. Ook een uitstekend bereikbare helpdesk bij vragen!

S. van Deijk Coolpinguin

Direct starten met Brincr


 
 • 14 dagen gratis gebruik van Brincr
 • In één minuut je Brincr account geopend
 • Specifiek ontwikkeld voor groothandelsbedrijven
 • Naadloze integratie met Visma eAccounting
 • Alle groothandels functies beschikbaar
 • Op elk moment opzegbaar

Wil je het gebruik van Brincr ontdekken met een compleet ingericht account? In samenwerking met Visma eAccounting bieden wij een unieke dienst en aanbieding.

Log in met je Visma eAccounting gegevens en je Brincr account wordt direct aangemaakt. Tevens worden automatisch je klanten, artikelen en leveranciers ingelezen. Binnen één minuut ben je klaar om te starten met je eerste orders in Brincr. Nu de eerste 2 weken gratis!

Inloggen demonstratie account

 • Realtime overzicht van verkopen en inkopen
 • Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik
 • Bespaart tijd en verhoogt omzet
 • Specifiek ontwikkeld voor groothandelsbedrijven
 • Koppelingen met webshops en boekhoudpakketten
 • 14-dagen gratis proberen en TurnKey oplevering
 • Op elk moment opzegbaar

Wil je zelf direct het gebruik van Brincr ontdekken? Vul je gegevens in en ontvang per email de inloggegevens van het demonstratie account.