Koppeling met Twinfield

Ben jij al gebruiker van Twinfield? Brincr is partner van Twinfield en dankzij onze naadloze integratie richt je je groothandelsactiviteiten optimaal in. Brincr biedt je ondersteuning met operationele processen binnen je groothandel en webshop. En Twinfield zorgt ervoor dat je boekhouding altijd up-to-date is. Zo heb je één online applicatie voor het beheer van orders en voorraad én voor je boekhouding. En dat al vanaf €69,- per maand!

Brincr Twinfield

Eén oplossing voor een vlekkeloos bedrijfsproces

Door Brincr te koppelen met jouw Twinfield, blijft je boekhouding altijd up-to-date. Geen dubbele invoer meer. Verkooporders kun je heel eenvoudig boeken. Alle betalingen worden gesynchroniseerd.

Zo ga je tijd besparen en dus efficiënt en effectief werken. Ontdek het gebruiksgemak van Brincr en Twinfield.

Onze pakketten beginnen al bij €69 per maand. In ULTIMATE zit standaard de koppeling met Twinfield.

Meer over Twinfield

Met Twinfield werken accountants, boekhouders en ondernemers slim en gemakkelijk online samen. Twinfield is de grondlegger van het online boekhouden in Europa en werkt 100% in de cloud.

Werken met Twinfield is professioneel en veilig: Twinfield Boekhouden heeft onder andere het keurmerk Zeker-Online. Ook is Twinfield gekoppeld aan vele andere pakketten. Twinfield is een onderdeel van Wolters Kluwer. Lees meer op twinfield.nl.

Brincr

Je kunt Brincr gratis proberen! 

Wil je zelf de voordelen ervaren van onze totaaloplossing voor groothandelsbedrijven? Maak een account aan en je kunt twee weken lang gratis alle functionaliteiten van Brincr proberen. Inclusief de koppeling met jouw Twinfield.

En de drempel is laag. Na het activeren van je account is de integratie met Twinfield een simpel klusje. Je hoeft alleen de gewenste grootboekrekeningen te selecteren en alles draait. Heb je toch liever dat er iemand meekijkt? Dan staat ons team natuurlijk klaar.