Haal het maximale rendement uit je webshop

Geen opstartkosten
Direct starten
Webshop koppeling
14 dagen gratis proberen

Koppel je webshop eenvoudig met Brincr

Naast directe verkoop is je webshop een belangrijk verkoopkanaal. Door een integratie van meer dan 35 webshops en Brincr zorg je voor een optimale én eenduidige orderflow. Behoud overzicht, voorkom dubbele invoer, je voorraad is altijd bijgewerkt en ervaar een foutloze verwerking van je orders. Dat levert je direct geld en tijd op.

Meest populaire webshops

Wij koppelen met 35+ verschillende webshops. Van Magento tot Lightspeed, van WooCommerce tot OpenCart. Je weborders komen in Brincr en voorraden worden gesynchroniseerd. Staat jouw webshop er niet tussen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

CCV Shop
Magento 2
Shopify
WooCommerce

Koppel je webshop eenvoudig met Brincr

Maak eenvoudig een koppeling tussen Brincr en je webshop. Ervaar direct het gemak van één geïntegreerd systeem. Je hebt realtime inzicht in je orders en voorraad. Dit zorgt voor een hogere leverbetrouwbaarheid en minder kans op fouten.

14 dagen gratis proberen

Beheer van voorraad en orders in één systeem

Door een koppeling te maken met Brincr, komen je weborders automatisch binnen in Brincr. Daarnaast heb je wellicht ook orders uit andere verkoopkanalen. Dit komt samen in Brincr middels een eenvoudige en eenduidige afhandeling van je orders, backorders, offertes, facturen en nog veel meer. Dat is pas een efficiënte manier van werken. Probeer het zelf en ervaar het gemak van één geintegreerd systeem.

14 dagen gratis proberen

Beschikbare koppelingen

3DCart
ACEShop
Amazon
AspDotNetStorefront
Bigcommerce
CCV-shop
CS-Cart
CubeCart
Demandware
eBay
Ecwid
Etsy
Gambio
Interspire
JooCart
Lightspeed eCommerce
Loaded Commerce
Magento
Magento Commerce Cloud
Magento 2
MijoShop
Neto
OpenCart
osCMax
osCommerce
Pinnacle Cart
PrestaShop
Shop-Script Premium
Shopify
Shopify Plus
Shopware
Squarespace
TomatoCart
Ubercart
VirtueMart
Walmart
WebAsyst Shop-Script
WooCommerce
WP e-Commerce
X-Cart
xt:Commerce
xt:Commerce Veyton
Zen Cart

Vragen of meer informatie?

Ons verkoopteam zit voor jou klaar. Bel of mail ons voor informatie en/of een vrijblijvende demonstratie. Wij kunnen jou adviseren over de vele voordelen die Brincr te bieden heeft.

Bel direct: 085 - 273 35 36 Gratis proberen

Tevreden groothandelaren

Wij laten u graag zien waarom. Neem ook contact op voor een demonstratie.
Koala Products

Wij gebruiken de software van Brincr voor alles: inkoop, verkoop, facturatie en boekhouding. De software functioneert perfect!
[Lees verder]

Nordin Koulali Koala Products BV
Retwist

In onze boekhoudsoftware miste ik voorraadbeheer; ik hield daarvoor Excel-lijsten bij. Ik kwam uit bij Brincr en was al snel enthousiast! [Lees verder]

Erik Schouls Retwist BV
Worktrainer

Wij werkten veel met Excel en papier. Nu verloopt ons gehele order- en facturatieproces via Brincr. Dit scheelt ons enorm veel tijd!
[Lees verder]

Joost Worktrainer BV
Thermoshield

Wij zijn importeur/groothandel van ThermoShield. Sinds 1 augustus 2018 maken wij gebruik van het order en factureringssysteem van Brincr. [Lees verder]

Ron Willemse ThermoShield Benelux BV

Brincr neemt ons werk uit handen en reduceert fouten bij onze lopende orders tot nagenoeg nul. Ook erg prettig in gebruik. Wij raden iedereen Brincr aan.

Simone Lot's Of Living

Lang gezocht naar een geschikt online pakket voor mijn groothandel. Gelukkig Brincr gevonden. Alle processen zijn nu eindelijk inzichtelijk.

Sam Martens Martens Design

Wij versturen een groot aantal orders per dag. Dankzij Brincr loopt nu alles vloeiend en gestroomlijnd. Dit bespaard ons serieus veel energie, werk en tijd!

J. Stokkel Brightfit

Onze orderadminstratie en facturatie volledig in de cloud! Eenvoudig en zeer compleet tegen een uitstekende prijs. Ook een uitstekend bereikbare helpdesk bij vragen!

S. van Deijk Coolpinguin

Inloggen demonstratie account

  • Realtime overzicht van verkopen en inkopen
  • Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik
  • Bespaart tijd en verhoogt omzet
  • Specifiek ontwikkeld voor groothandelsbedrijven
  • Koppelingen met webshops en boekhoudpakketten
  • 14-dagen gratis proberen en TurnKey oplevering
  • Op elk moment opzegbaar

Wil je zelf direct het gebruik van Brincr ontdekken? Vul je gegevens in en ontvang per email de inloggegevens van het demonstratie account.