ERVARINGEN: Silence Nederland

Silence Nederland BV introduceert het Spaanse e-mobility merk Silence op de Nederlandse markt. De voertuigen van Silence staan bekend om hun brede bereik, het unieke uitneembare batterijsysteem, hoogwaardige kwaliteit en knappe looks. 

Silence Nederland BV lanceert de nanocars, elektrische scooters en motorscooters nu voor het eerst in Nederland. Deze voertuigen rijden al langer rond in Spanje, Duitsland, Frankrijk, België en andere landen. Het complete design- en productieproces van Silence vindt plaats binnen de EU, namelijk in het eigen hoofdkwartier en de eigen fabriek in Barcelona, Spanje. Het doel van Silence is om mobiliteit binnen steden te verbeteren en dat op een duurzame, comfortabele en stijlvolle wijze te doen.

Vanaf de opstart wilde Silence een goed geautomatiseerd systeem neerzetten met inzicht, gemak en een B2B Dealerportal. Daarin heeft Brincr een belangrijke rol vervuld.”

Silence Nederland en Brincr
Vanaf de start wilde Silence Nederland een goed systeem om inzicht te hebben in de bestellingen, voorraad van onderdelen en een B2B portal om digitaal samen te werken met de dealers. Na diverse oplossingen bekeken te hebben, is de keuze gemaakt voor Brincr. Een oplossing met veel mogelijkheden voor de orderverwerking, inzicht in de bestellingen en levertijden, en de voorraad van de onderdelen. En Brincr werkt gebruiksvriendelijk vervolgt Menno. Ook na aanschaf van de software heeft Brincr ons geholpen met de inrichting, met enkele online trainingen waren we in 3 weken live met het systeem.  

De oplossing Brincr
B2B, koppeling boekhouding, aanbetalingen webshop koppeling, voorraad en onderdelen, overzicht over orders, inbestelling, uitgeleverd, VIN/Serienummer, inzicht relaties, Lightspeed B2C, meerdere magazijnen, Mollie

Koppeling met Boekhouding eAccounting
Door de directe koppeling met de boekhoudmodule is alles direct geboekt, staat de BTW klaar en wordt de bank automatisch ingelezen. Met de APP hebben we onderweg toegang en worden bonnetjes direct middels een foto geupload en geboekt. Maar alles functioneert nu bijzonder goed. Het is heel prettig om één online pakket te hebben, waarmee order- en voorraadbeheer direct worden gesynchroniseerd met de boekhouding.”

Tevreden
‘Brincr werkt uitermate gebruiksvriendelijk’ – Menno 

Gratis proefrit Silence aanvragen : via de website doe je hier.

Wil je net als Silence Nederland ook vrijblijvend kennismaken met Brincr?
Vraag een online demonstratie aan of open direct een gratis proefaccount en ervaar Brincr voor 14 dagen.