Bekendmaking Visma Software Partner Awards

Afgelopen donderdag 8 februari was het eindelijk zover: De bekendmaking van de winnaars van de Visma Software Partner Awards!

Na een aantal spannende maanden waarin maar liefst 36 nominaties werden uitgereikt, was het donderdagavond dan zover: de bekendmaking van de winnaars van de Visma Software Partner Awards!

Het evenement vond plaats in het auditorium van het Mediaplaza in Utrecht en werd gepresenteerd door Anic van Damme, tech-lover en voormalig tv-presentator. Artificial Intelligence, een belangrijk thema binnen Visma, was de rode draad van de avond. Keynote speaker Remy Gieling zorgde met zijn verhaal over de laatste trends op dit gebied en toekomstverwachtingen voor nieuwe inspiratie.

Na een welkomstwoord van Richard Scheper, Managing Director Visma Software, werd de prijzenmarathon afgetrapt. In de categorie Visma.net ERP, financiële- en logistieke software, viel Arch-IT tweemaal in de prijzen. Zij wonnen zowel de Customer Success Award, waarbij gekeken wordt naar zaken als klantbehoud en nps-score, als de Award voor Partner van het Jaar, waarbij de gerealiseerde contractwaarde centraal staat. De individuele Visma.net-prijzen van accountmanager en consultant van het jaar werden respectievelijk door Tim Nobel van Databas en Roland van Belle van Consolit gewonnen.

Als bedrijf viel Consolit ook in de prijzen, zij werden uitgeroepen tot Partner van het Jaar voor Brincr Groothandelsoftware. Boike Berkepeis van AccountOne won de individuele prijs in deze categorie: de Brincr Rising Star Award. Visma | Brincr heeft afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt en daar hebben deze winnaars op bedrijfs- en individueel niveau sterk aan bijgedragen.

Voor Visma eAccounting, boekhoud- en accountancysoftware, fungeren accountants- en administratiekantoren als partners. Voor het eerst dit jaar was er een Kantoor van het Jaar Award te winnen. Deze werd toegekend aan Administratiekantoor Ten Donkelaar. Naast de gerealiseerde waarde speelde de goede samenwerking met dit kantoor, met focus op de cloud en innovaties, een belangrijke rol. De API-partner van het Jaar Award ging naar Time On, die met veel succes een naadloze koppeling van hun urenregistratiesoftware met eAccounting hebben ingezet.