Nieuwe functies in Brincr: Efficiënter beheer van de bedrijfsvoering met de vernieuwde productmatrix

Bij Brincr zijn wij voortdurend bezig met het optimaliseren van onze software, zodat we de bedrijfsvoering van onze gebruikers kunnen verbeteren. Dankzij onze nieuwste update hebben wij weer een mooie functie kunnen toevoegen, wij zullen de belangrijkste punten met je doornemen in dit blog.

Productmatrix updates

Allereerst hebben we het proces voor het aanmaken van een productmatrix geupdate. Je kunt nu een productmatrix in meerdere talen weergeven, zodat je de productmatrix ook kunt tonen op alle andere taaldocumenten. Elke variant van een productmatrix heeft nu zijn eigen detailpagina. Dit betekent dat je verschillende eigenschappen aan elke variant kunt koppelen, wat zorgt voor meer flexibiliteit en duidelijkheid in het productaanbod. Het wordt nu nog eenvoudiger om aan te geven voor welke maten en kleuren een variant moet worden aangemaakt. Deze gestroomlijnde aanpak bespaart tijd en vermindert de kans op fouten. Werk je met meerdere magazijnen? Voor elke variant kun je nu apart aangeven in welk magazijn het product moet worden afgeboekt. Dit zorgt voor een nauwkeurig voorraadbeheer!

Productmatrix op diverse documenten

Je kunt nu instellen op welke documenten de productmatrix getoond moet worden. Of het nu gaat om facturen, offertes of orderbevestigingen, je hebt volledige controle over hoe je de informatie presenteert. Verder kun je nu ook kiezen welke documenten liggend of staand weergegeven moeten worden. Deze flexibiliteit in documentweergave zorgt ervoor dat jouw bedrijfsdocumenten altijd professioneel en duidelijk overkomen.

Integratie in orderpicking module

Deze varianten zijn nu ook geïntegreerd in de orderpicking module, ze kunnen vanaf nu ook worden ingekocht via het inkoopmanagement. Dit maakt het inkoopproces nog efficiënter.