Brincr: op maat gemaakt voor de fashion en retail branche

In de dynamische wereld van fashion en retail is efficiëntie van het grootste belang. Met Brincr's groothandelssoftware kunnen bedrijven in deze branche niet alleen hun dagelijkse processen stroomlijnen maar ook hun concurrentiepositie aanzienlijk verbeteren. In deze blog kijken we naar de Brincr's op maat gemaakte functionaliteiten voor de fashion en retail branche. 

Sneller reageren met real-time inzicht

Voorraadbeheer op maat

In de fashion sector is het essentieel om een actueel overzicht te hebben van je voorraad. Brincr voorraadbeheer maakt het mogelijk om efficiënt te werken met kleuren, maten en stijlen, waardoor je direct inzicht hebt in wat beschikbaar is voor je klanten. Niemand wil aan de kassa nee verkopen omdat een item net de webshop heeft verlaten. Hiermee zorg je voor een hogere klanttevredenheidsscore en loop je geen omzetten mis.

Van bestelling tot factuur zonder vertraging

De software van Brincr ondersteunt het volledige proces van bestelling tot facturatie. Dit betekent dat je op elk moment precies weet wat de status van een bestelling is, welke artikelen op voorraad zijn en wat de leveringstermijnen zijn. Als jouw klanten contact opnemen met de klantenservice wil je direct antwoord geven op de vraag. Onze software maakt het mogelijk direct de juiste informatie te geven over de status van een bestelling. Ook heb je real-time inzicht in de prijsafspraken en staffelkortingen. 

Versterkte klantrelaties

Order- en klantbeheer

Klanten verwachten goede service. Brincr helpt bij het beheren van klantgegevens, bestellingen en specifieke afspraken. Dit persoonlijke inzicht stelt jouw fashion groothandel in staat om proactief met je klanten mee te denken en maatwerk te leveren. Met deze software zet je net dat stapje extra wat jouw werk niet alleen efficiënt maakt, maar ook bijdraagt aan goede klantrelaties.

Transparantie en communicatie

Transparantie in communicatie is cruciaal. Met Brincr kunnen fashion en retail groothandels hun klanten altijd voorzien van de meest actuele informatie, wat leidt tot sterkere relaties en verhoogde klanttevredenheid.

Efficiëntie en groei

Brincr is een onmisbare factor wanneer je wilt groeien met jouw webshop, winkel of groothandel in de fashion en retail branche. 

Integratie met webshops en boekhoudpakketten

Brincr's software integreert naadloos met bestaande webshops en boekhoudpakketten. Dit zorgt voor een gestroomlijnde workflow, waardoor tijd wordt bespaard en fouten worden verminderd.

Analytics en rapportage

Het maken van onderbouwde beslissingen is eenvoudiger met Brincr's geavanceerde rapportage functies. Begrijp je verkoop, inkoop, en voorraadniveaus beter met diepgaande analytics in het Brincr voorraadsysteem. 

Probeer Brincr gratis

Wil jij de voordelen van Brincr zelf ervaren? Fashion en retail bedrijven kunnen de software 14 dagen lang gratis uitproberen. Deze proefperiode biedt een uitgelezen kans om te zien en ervaren hoe Brincr je bedrijfsvoering kan optimaliseren. Vraag hier jouw gratis demo aan!