BRINCR WINT VISMA ISV-PARTNER AWARD

BRINCR WINT VISMA ISV-PARTNER AWARD

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Visma Partner Awards mocht Brincr de award voor ISV-partner (Independ Software Vendor) van het jaar in ontvangst nemen. “Met name de complementaire functionele aanvulling en de vele klanten die zich in hoog tempo voor de combinatie aanmelden hebben geleid tot het winnen van de award door Brincr” aldus Ivo Bodenstaff, Commercieel Directeur van Visma software BV.

Wij zien deze prijs als een beloning voor de resultaten tot nu toe en een aanmoediging voor het verder uitbouwen van de samenwerking met Visma software in de toekomst!

In 2019 is Brincr een strategisch partnership aangegaan met Visma software BV. De specifieke handels functies van Brincr in combinatie met de boekhoud functionaliteiten van Visma eAccounting bieden een totaaloplossing voor groothandelsbedrijven. Door de integratie met Visma eAccounting en Brincr lopen de financiële en operationele processen naadloos in elkaar over.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Brincr? Vraag een vrijblijvende demonstratie aan of maak een proefaccount aan en ervaar 14 dagen gratis het gemak van onze software.