CMR VRACHTBRIEVEN PRINTEN

CMR VRACHTBRIEVEN PRINTEN

Brincr.com biedt vanaf heden de mogelijkheid om CMR vrachtbrieven af te drukken. Door in de shop de optie 'CMR vrachtbrieven' te kiezen kunt u eenvoudig transporteurs (logistieke dienstverleners) invoeren. De order data wordt gecombineerd met klant- en transporteurdata. Hiervan wordt een pdf sjabloon gemaakt welke 1-op-1 overeenkomt met de layout van de CMR vrachtbrieven. Simpelweg printen en klaar.

Wat zijn CMR vrachtbrieven?

De CMR-vrachtbrief verwijst naar het CMR-verdrag. Voor het internationaal vervoer over de weg heeft u de CMR-vrachtbrief nodig. Het meest gangbare model is het internationaal gestandaardiseerde IRU-model. De lay-out is vastgesteld door de leden van IRU, de organisatie voor internationaal wegvoervoer. Het voordeel: u heeft een herkenbaar document voor alle handhavers in de landen die het CMR-verdrag hebben ondertekend!

De Nederlandse CMR vrachtbrief

De Nederlandse CMR-vrachtbrief kunt u zowel voor nationaal als internationaal vervoer gebruiken. Op dit model zijn namelijk de Algemene Vervoercondities (AVC) van toepassing verklaard op zowel binnenlands als internationaal vervoer. Zo heeft u nog meer duidelijkheid over de [aansprakelijkheden] tussen de afzender, logistieke dienstverlener en geadresseerde.