De kracht van een B2B bestelportal in modern verkoopbeheer

In het digitale tijdperk is efficiënt verkoopbeheer essentieel voor de groei en het succes van groothandelsbedrijven. Wij hebben deze vraag gehoord en bieden een krachtige oplossing met ons B2B bestelportal. Dit portaal is ontworpen om de samenwerking tussen jouw groothandel en zakelijke klanten naar een hoger niveau te tillen, waardoor deze samenwerking naadloos en efficiënt verloopt.

Online samenwerking

Het B2B bestelportal van Brincr is meer dan een simpele online besteltool; het is een platform waarop echt online wordt samengewerkt met zakelijke relaties. Klanten krijgen 24/7 toegang tot een beveiligde omgeving waar ze bestellingen kunnen plaatsen, bestelhistorie kunnen inzien, en facturen kunnen downloaden, ongeacht hun locatie of het apparaat dat ze gebruiken. Deze toegankelijkheid verhoogt niet alleen de klanttevredenheid maar optimaliseert ook de operationele efficiëntie door administratieve processen in goede banen te leiden.

Flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

Een van de belangrijkste kenmerken van het Brincr B2B bestelportal is de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Groothandels kunnen het assortiment en de prijzen per relatie aanpassen, terwijl klanten de mogelijkheid hebben om favorietenlijsten aan te maken. Deze manier van personalisatie verbetert de koopervaring aanzienlijk en stelt klanten in staat sneller en efficiënter bestellingen te plaatsen.

Centraal beheer van orders en klantgegevens

De integratie van orderverwerking, voorraadbeheer, inkoop, en facturatie in één enkel platform maakt Brincr's B2B bestelportal een compleet systeem voor groothandels. Door alle relevante gegevens op één centrale plek te registreren, besparen gebruikers tijd en verlaag je hiermee de kans op fouten. Dit zorgt voor een beter overzicht en meer grip op het verkoopproces.

Verhoogde klanttevredenheid

De mogelijkheid voor klanten om 24/7 bestellingen te plaatsen, in combinatie met realtime inzicht in orderstatus, voorraad, en backorders, zorgt voor een aanzienlijke verhoging van de klanttevredenheid. Klanten waarderen de transparantie en het gemak waarmee ze hun bestellingen kunnen beheren. Voor groothandels betekent dit sterke klantrelaties en potentieel meer herhaalbestellingen.

Voor iedere groothandel

Wij begrijpen dat niet alle groothandels identiek zijn, maar het B2B portaal is geschikt voor alle ondernemers. Of je nu een kleine startup bent of al een gevestigde speler in de markt, het B2B bestelportal van Brincr biedt voor iedere groothandel de perfecte oplossing. Ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen. Eén pakket tegen één prijs die iedereen past.

Wil je een gratis demo? Vraag hem aan via ons aanvraagformulier.