Je boekhouding eenvoudig geregeld

Geen opstartkosten
Direct starten
Webshop koppeling
14 dagen gratis proberen

Dankzij de slimme koppeling van Brincr met boekhoudpakketten als Visma eAccounting, Exact Online, Twinfield of Snelstart is je boekhouding altijd up-to-date en voorkom je dubbele invoer. Al je verkooporders worden eenvoudig geboekt en betalingen gesynchroniseerd.

Visma eAccounting integreren
Twinfield orderbeheer
Exact Online integratie
Snelstart koppeling

Online beheer van orders, voorraad en boekhouding in één oplossing

Als groothandelsbedrijf streef je ernaar om alle onderdelen van je bedrijfsproces vlekkeloos te laten verlopen. Je wilt efficiënt en effectief werken en daarbij hoort een boekhouding die up-to-date is. Ontdek de synergie van Brincr en jouw boekhoudpakket in één applicatie. Wij werken al jarenlang met Visma eAccounting, Exact Online, Twinfield en Snelstart.

14 dagen gratis proberen

Probeer 14 dagen gratis

Wil je onze totaaloplossing voor groothandelsbedrijven zelf proberen? Maak zelf een account aan en ervaar 14 dagen gratis gebruik van Brincr om alle functionaliteiten te proberen.

Je boekhouding is na het activeren van je account eenvoudig te koppelen. Simpelweg de gewenste grootboekrekeningen selecteren en de koppeling is klaar. Uiteraard staat ons team klaar om je te helpen bij deze configuratie.

14 dagen gratis proberen

Tevreden groothandelaren

Wij laten u graag zien waarom. Neem ook contact op voor een demonstratie.
Koala Products

Wij gebruiken de software van Brincr voor alles: inkoop, verkoop, facturatie en boekhouding. De software functioneert perfect!
[Lees verder]

Nordin Koulali Koala Products BV
Retwist

In onze boekhoudsoftware miste ik voorraadbeheer; ik hield daarvoor Excel-lijsten bij. Ik kwam uit bij Brincr en was al snel enthousiast! [Lees verder]

Erik Schouls Retwist BV
Worktrainer

Wij werkten veel met Excel en papier. Nu verloopt ons gehele order- en facturatieproces via Brincr. Dit scheelt ons enorm veel tijd!
[Lees verder]

Joost Worktrainer BV
Thermoshield

Wij zijn importeur/groothandel van ThermoShield. Sinds 1 augustus 2018 maken wij gebruik van het order en factureringssysteem van Brincr. [Lees verder]

Ron Willemse ThermoShield Benelux BV

Brincr neemt ons werk uit handen en reduceert fouten bij onze lopende orders tot nagenoeg nul. Ook erg prettig in gebruik. Wij raden iedereen Brincr aan.

Simone Lot's Of Living

Lang gezocht naar een geschikt online pakket voor mijn groothandel. Gelukkig Brincr gevonden. Alle processen zijn nu eindelijk inzichtelijk.

Sam Martens Martens Design

Wij versturen een groot aantal orders per dag. Dankzij Brincr loopt nu alles vloeiend en gestroomlijnd. Dit bespaard ons serieus veel energie, werk en tijd!

J. Stokkel Brightfit

Onze orderadminstratie en facturatie volledig in de cloud! Eenvoudig en zeer compleet tegen een uitstekende prijs. Ook een uitstekend bereikbare helpdesk bij vragen!

S. van Deijk Coolpinguin

Vragen of meer informatie?

Ons verkoopteam zit voor jou klaar. Bel of mail ons voor informatie en/of een vrijblijvende demonstratie. Wij kunnen jou adviseren over de vele voordelen die Brincr te bieden heeft.

Bel direct: 085 - 273 35 36 Gratis proberen

Inloggen demonstratie account

  • Realtime overzicht van verkopen en inkopen
  • Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik
  • Bespaart tijd en verhoogt omzet
  • Specifiek ontwikkeld voor groothandelsbedrijven
  • Koppelingen met webshops en boekhoudpakketten
  • 14-dagen gratis proberen en TurnKey oplevering
  • Op elk moment opzegbaar

Wil je zelf direct het gebruik van Brincr ontdekken? Vul je gegevens in en ontvang per email de inloggegevens van het demonstratie account.