Brincr biedt grip op omzet, orderverloop en factuurstromen

Optimale bedrijfsprocessen met Brincr bedrijfssoftware Als groothandelsbedrijf streef je ernaar om alle onderdelen van het bedrijfsproces vlekkeloos te laten verlopen. Je wilt efficiƫnt en effectief werken. Succesvol zijn en slim meedenken met je klanten. En daar kun je best een beetje hulp bij gebruiken. Brincr is je geautomatiseerde steun en toeverlaat als het gaat om procesoptimalisatie.

Inzicht en overzicht. Wij ondersteunen je dagelijkse taken.
  • Realtime inzage in omzet, voorraden, debiteuren en producten
  • Slimme modules ondersteunen je werkzaamheden
  • Eenvoudig in gebruik. Geen cursussen en handleidingen
modules & prijzen
Vlekkeloze orderverwerking

Binnen Brincr volg je automatisch het hele traject van offerte tot factuur, op iedere device. Lopende offertes, verkooporders, inkooporders, backorders en bijbehorende factuurstromen; het hele proces van orderverwerking 100% inzichtelijk, 24/7. Met statusoverzichten, statusupdates en naar wens instelbare notificaties. Jij bepaalt wat je wilt weten en wanneer. Met de Brincr cloudoplossing ben je compleet in control.

Demonstratie
Managementinformatie en bedrijfsrapportages

Managementinformatie en bedrijfsrapportages? Met behulp van onze bedrijfssoftware heb je binnen no-time de juiste informatie verzameld. De overzichten en statistieken zijn in realtime. Wat je ook wilt zien, wat je ook wilt weten; alles wat in Brincr is vastgelegd is als overzicht en statische informatie te verzamelen en presenteren. Wil je Brincr voor je laten werken? Ontdek de voordelen en mogelijkheden middels onze demonstratie.

Demo login
Facturatie en boekhoudsoftware

Binnen Brincr kan je eenvoudig je order(s) factureren, beheren en herinneringen versturen. Het laten inboeken van facturen door een boekhouder is een oplossing die geld kost. Dankzij een koppeling met je boekhoudpakket zijn je verkoopboekingen direct up-to-date. Gebruik daarom je boekhoudpakket waarvoor het bedoeld is. Boekhouden. Wij vonden dat het anders en slimmer moest kunnen. Dankzij deze integratie is Brincr ook voor je boekhouding de ideale partner.

Demonstratie

Tevreden groothandelaren

Wij laten u graag zien waarom. Neem ook contact op voor een demonstratie.
Thermoshield

Wij zijn importeur/groothandel van ThermoShield. Sinds 1 augustus 2018 maken wij gebruik van het order en factureringssysteem van Brincr. [Lees verder]

Ron Willemse ThermoShield Benelux BV

Brincr neemt ons werk uit handen en reduceert fouten bij onze lopende orders tot nagenoeg nul. Ook erg prettig in gebruik. Wij raden iedereen Brincr aan.

Simone Lot's Of Living

Lang gezocht naar een geschikt online pakket voor mijn groothandel. Gelukkig Brincr gevonden. Alle processen zijn nu eindelijk inzichtelijk.

Sam Martens Martens Design

Wij versturen een groot aantal orders per dag. Dankzij Brincr loopt nu alles vloeiend en gestroomlijnd. Dit bespaard ons serieus veel energie, werk en tijd!

J. Stokkel Brightfit

Onze orderadminstratie en facturatie volledig in de cloud! Eenvoudig en zeer compleet tegen een uitstekende prijs. Ook een uitstekend bereikbare helpdesk bij vragen!

S. van Deijk Coolpinguin

Inloggen demonstratie account

  • Realtime overzicht van verkopen en inkopen
  • Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik
  • Bespaart tijd en verhoogt omzet
  • Specifiek ontwikkeld voor groothandelsbedrijven
  • Koppelingen met webshops en boekhoudpakketten
  • 14-dagen gratis proberen en TurnKey oplevering
  • Op elk moment opzegbaar

Wil je zelf direct het gebruik van Brincr ontdekken? Vul je gegevens in en ontvang per email de inloggegevens van het demonstratie account.