Brincr, groothandelsoftware

Nieuws, updates en upgrades

CMR vrachtbrieven printen

CMR vrachtbrieven printen

Brincr.com biedt vanaf heden de mogelijkheid om CMR vrachtbrieven af te drukken. Door in de shop de optie 'CMR vrachtbrieven' te kiezen kunt u eenvoudig transporteurs (logistieke dienstverleners) invoeren. De order data wordt gecombineerd met klant- en transporteurdata. Hiervan wordt een pdf sjabloon gemaakt welke 1-op-1 overeenkomt met de layout van de CMR vrachtbrieven. Simpelweg printen en klaar.

Wat zijn CMR vrachtbrieven?

De CMR-vrachtbrief verwijst naar het CMR-verdrag. Voor het internationaal vervoer over de weg heeft u de CMR-vrachtbrief nodig. Het meest gangbare model is het internationaal gestandaardiseerde IRU-model. De lay-out is vastgesteld door de leden van IRU, de organisatie voor internationaal wegvoervoer. Het voordeel: u heeft een herkenbaar document voor alle handhavers in de landen die het CMR-verdrag hebben ondertekend!

De Nederlandse CMR vrachtbrief

De Nederlandse CMR-vrachtbrief kunt u zowel voor nationaal als internationaal vervoer gebruiken. Op dit model zijn namelijk de Algemene Vervoercondities (AVC) van toepassing verklaard op zowel binnenlands als internationaal vervoer. Zo heeft u nog meer duidelijkheid over de [aansprakelijkheden] tussen de afzender, logistieke dienstverlener en geadresseerde.

Inloggen demonstratie account

  • Realtime overzicht van verkopen en inkopen
  • Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik
  • Bespaart tijd en verhoogt omzet
  • Specifiek ontwikkeld voor groothandelsbedrijven
  • Koppelingen met webshops en boekhoudpakketten
  • 14-dagen gratis proberen en TurnKey oplevering
  • Op elk moment opzegbaar

Wil je zelf direct het gebruik van Brincr ontdekken? Vul je gegevens in en ontvang per email de inloggegevens van het demonstratie account.