VISMA EN BRINCR SLAAN HANDEN INEEN!

VISMA EN BRINCR SLAAN HANDEN INEEN!

Visma is een strategische samenwerking aangegaan met Brincr. Zo kan je nu met Visma eAccounting en Brincr de processen binnen je (groot)handelsbedrijf automatiseren.

Inzicht in processen groothandelsbedrijf

Brincr ondersteunt groothandelsbedrijven bij de dagelijkse operationele processen. Met zelf aan te maken statussen houd je als groothandelsbedrijf grip op zowel het inkoop- als het verkoopproces. Uitgebreide dashboards bieden realtime informatie over onder meer de omzet, marge en voorraad. Ook het hele proces van orderverwerking is 100% inzichtelijk, inclusief statusoverzichten, statusupdates en naar wens instelbare notificaties.

Integratie Brincr & Visma eAccounting

Door de integratie met Visma eAccounting lopen de boekhouding en de administratie van groothandelsprocessen naadloos in elkaar over. Boekingen van verkoopfacturen worden op grootboekniveau in Visma eAccounting geplaatst en betaalde facturen worden twee kanten op gesynchroniseerd. Bovendien wordt er vanuit Brincr een kopiefactuur doorgezet naar Visma eAccounting. Zo is de gehele administratie compleet!

voor meer informatie https://brincr.com/visma-eaccounting/

Maxani

Maxani Animal Health Care maakt huidproducten voor dieren die dierenartsen gebruiken en doorverkopen. Het compacte groothandelsbedrijf heeft de volledige administratie geautomatiseerd met groothandelsoftware Brincr en boekhoudsoftware Visma eAccounting. https://www.youtube.com/watch?v=pWxda2xtwu0